Als een echte ster… een hele fotoshoot lang

Geüpdatet op 20 februari 2018 door ELLE België
Als een echte ster… een hele fotoshoot lang

Twee lezeressen van ELLE België mochten deelnemen aan een professionele fotoshoot in samenwerking met Elnett in de L'Oréal Académie Paris. Bekijk de resultaten van deze unieke belevenis!

Wie Elnett zegt, denkt automatisch aan grote sterren en de coulissen van de Parijse Fashion Week. Het iconische merk voelt zich thuis achter de schermen van de grote modedefilés en op de mooiste rode lopers, onder meer van het befaamde filmfestival in Cannes. Elnett staat synoniem voor glamour en symboliseert een droomwereld. Zeg nu eerlijk: wie zou nu niet in de huid van een muze van L’Oréal Paris willen kruipen? En dat een hele avond lang!

100 lezeressen van ELLE België testten een week lang het gloednieuwe stylingproduct van Elnett. Twee deelneemsters hadden het geluk te mogen deelnemen aan een professionele fotoshoot: ze werden opgetut als echte sterren en schitterden de hele avond lang.

70_SD_corrigé

Kapsel, make-up, … Niets werd aan het toeval overgelaten. Luana en Aliana werden in de watten gelegd alsof ze de it-girls van het moment waren. Hun haar werd in model gelegd met de Crème de Mousse Volume van Elnett. Een expert van L’Oréal Paris verzorgde hun make-up.

De buitengewone ervaring maakte zichtbaar indruk op de twee jonge vrouwen. Luana: « Normaal zou ik nooit zo’n rockkapsel aandurven, maar ik ben overtuigd nu. Ongelooflijk hoeveel volume je kunt creëren met deze Crème de Mousse! »

155_SD-682x1024

elle_loreal-114-2-682x1024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook Aliana is dolenthousiast: « Mijn haar heeft nu het volume waarvan ik altijd al gedroomd heb! »

Zij zullen zich dit glamourmoment allebei nog lang herinneren!

Bekijk de backstagefoto’s van de shoot!