5 beauty hacks om àlles uit je schoonheidsslaapje te halen

Gepubliceerd op 11 juni 2017 door Jolien
5 beauty hacks om àlles uit je schoonheidsslaapje te halen

Plan jij ook iedere dag een schoonheidsslaapje in? Met deze tips word je slapend mooi en spaar je tijd uit in de badkamer!

Op vrijdag nog snel even een dutje voor je uitgaat? Vaak noodzakelijk door de drukke werkweek die je achter de rug hebt, maar tijd is meestal een probleem. Je moet je haar nog in de plooi leggen, je nagels lakken en je opfrissen. Maar wat als je dit alles kon doen terwijl je slaapt? Fantastisch! Met deze vijf beauty hacks hoef je je schoonheidsslaapje niet in te korten en word je prachtig wakker!

1/

beauty_hacks_schoonheidsslaapje_nail_caps

Nagelcapsules

Als je regelmatig een dutje doet nadat je je nagels hebt gelakt, is de kans heel groot dat je al bent opgestaan met de print van je laken in je nagellak gedrukt. Gebruik daarom deze nagelcapsules! Zet een capsule over je nagels, lak ze, ga met een gerust hart slapen en ontwaak met de perfecte manicure.

Living Proof Perfect Hair Day

Sta op met de perfecte beachwaves dankzij Living Proof Perfect Hair Day Styling Treatment. Smeer het in je haar, maak een middellijn en draai de twee delen tot kleine dotjes. Ga lekker slapen en sta op met prachtig, golvend haar.

2/

beauty_hacks_schoonheidsslaapje_nail_caps

Make-up beschermer

Is je schmink al on fleek maar wil toch een powernapje inlassen? Zet dan deze make-up beschermer op! Geen vegen op je lakens en alles ziet er nog steeds perfect uit.

Weg met slaaprimpels

Niets zo vervelend als opstaan met slaaprimpels. Daarom kwamen enkele slimmeriken met een geniale uitvinding: Iluminage. Dit is een kussenovertrek die uit speciale vezels bestaat zodat je haar niet afbreekt, je behoed blijft van puistjes én (slaap)rimpels.

Wondersokken

Met de zomer in aantocht wil je mooie voetjes die er fris en zacht uitzien. De Softening Socks van Bliss zijn hiervoor ideaal. Trek ze aan voor het slapengaan en zij doen de rest! Dankzij een speciale gel verzorgen ze eventuele barstjes en krijg je hemelszachte, verzorgde voeten.

LEES OOK: 7 beauty hacks met bakpoeder