We love: stel je eigen bikini samen met O’Neills mix & match collectie

Geüpdatet op 22 juni 2017 door ELLE België
We love: stel je eigen bikini samen met O’Neills mix & match collectie

O’Neill vergemakkelijkt de zoektocht naar dé perfecte bikini voor jouw specifiek figuur: op de webshop van het surflabel vind je sinds kort een handige Mix & Match tool die je toelaat je droomset zelf samen te stellen.

Heb je eindelijk een top gevonden die jouw boezem alle eer aandoet, dan moet je het met een opgelegd broekjesmodel doen die je billen allesbehalve flatteert –om nog eens een torenhoge prijs voor de combinatie van beiden te betalen. We kennen allemaal het probleem, één van de meest frustrerende ervaringen tijdens het bikini shoppen. O’Neill maakt er komaf mee en introduceert haar Mix & Match principe: je krijgt de vrije hand wat broekjes en tops betreft en kan op die manier kiezen tussen zo’n 1640 vrolijke combo’s! Eén top voor twee broekjes, of drie bikini’s die je onderling kan wisselen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Je ontdekt het hier:

Eén constante echter: alle stukken uit het Mix & Match aanbod zijn ontworpen om je een actieve én comfortabele stranddag te laten beleven. Ze maken deel uit van de Fashion Forward Swimwear lijn van O’Neill, waarin de Hyperdry technologie is verwerkt –een unieke techniek die ze van een waterafstotend laagje voorziet, waardoor de bikini’s veel sneller dan normaal drogen zonder aan zachtheid en soepelheid te moeten inboeten.

Benieuwd welke droomcombo op jou ligt te wachten? Ontdek de handige tool zelf via O'Neill of neem deel aan onze wedstrijd en win doodleuk je droomsetje. Wij gingen je voor, ontdek onze favoriete looks:

oneill_mix_match_

€75,98

oneill_mix_match_2

€79,98

oneill_mix_match_3

€65,98