ELLE België verenigt 25 influencers om een icoon te vieren

Geüpdatet op 13 juni 2017 door ELLE België
ELLE België verenigt 25 influencers om een icoon te vieren

Champagne! Dit jaar viert Yves Saint Laurent het 25-jarig bestaan van één van zijn sterproducten: de Touche Eclat. Het verhaal van een echte successtory!

Voor deze wel heel bijzondere gelegenheid verenigde ELLE België 25 Belgische blogsters, uit Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Onder hen, Lima Che Tiany Kirillov, Laurentine Van Landeghem Cyrielle Christiaens, Elke Sockeel etc.

Allemaal hebben ze een uitgesproken interesse voor mode en beauty en de Touche Eclat van Yves Saint Laurent is voor elk van hen een vaste waarde in hun make-uptasje.

We brachten de 25 vrouwen samen voor een speciaal project dat zorgvuldig geheim werd gehouden, tot nu. De blogsters werden verwacht in een prachtig Brussels kasteel waar ze een uitzonderlijke draaidag meemaakten. Ons plan: een Belgische versie maken van de mooie campagne voor de Touche Eclat. Met een sfeer zoals dat hoort voor een queen of the night: chick, rock en glamour.

Maar ontdek het vooral zelf in deze exclusieve video:

Benieuwd naar meer? Stay connected en ontdek de minivideo’s, interviews, tips en getuigenissen van deze 25 blogsters die deze buitengewone ervaring, het feest voor het 25-jarig bestaan van de Touche Eclat, mochten beleven!

een iconisch product

Langs buiten een bijzonder chique gouden pen. En binnenin een ongelooflijk efficiënte vloeibare highlighter. Meteen bij de lancering was de Touche Eclat van Yves Saint Laurent een groot succes!

Het beautyproduct prijkte al snel op de lijst van de bestsellers. En vandaag, 25 jaar later, heeft de pen nog niet aan succes moeten inboeten. De Touche Eclat is uitgegroeid tot een iconisch product.

 Elke 10 seconden gaat er ergens ter wereld een Touche Éclat pen over de toonbank!

 

een collectorsuitgave

Om 25 jaar Touche Eclat te vieren, bracht Yves Saint Laurent een limited edition uit, de "Star". De pen, beschikbaar in drie verschillende tinten, is volledig bezaaid met zwarte, gestileerde sterren. Een collectorsitem dat elke trendy vrouw in haar tasje moet hebben!

 

Edition Star collector - € 39,50.
Edition Star collector - € 39,50.
een multifunctioneel product

 

Touche Éclat baande zich niet alleen een weg naar de koffertjes van de meeste make-upartiesten wereldwijd, maar veroverde ook de harten van de beautyjournalisten van het ELLE Beauty Team. "Ik ben een grote fan van de Touche Eclat. Ik heb er altijd drie in gebruik: eentje zit er thuis in het make-uptasje in de badkamer, een andere in mijn handtas en een laatste in de lade van mijn bureau op de redactie. Een dotje volstaat om mijn teint op te frissen na een werkdag... of een te korte nacht. Je hebt onmiddellijk resultaat. Telkens opnieuw ben ik aangenaam verrast! De Touche Eclat is een beautyproduct dat ik niet meer zou kunnen missen." Marie-Noëlle, beautyjournaliste ELLE België.

De Touche Eclat heeft tal van toepassingen, onze beautyexperts verklappen hoe zij hun pen gebruiken:

- De Touche Eclat is van oorsprong een highlighter. Je brengt het aan op bepaalde zones van het gelaat om deze op te lichten en de teint frisser en meer glowy te laten ogen. Met enkele penseeltrekken lijkt je blik een stuk frisser, alsof je gewoon 8 uur hebt geslapen.

Maar door het erg praktische formaat en de gemakkelijk aan te brengen en te vermengen textuur ontdekten fans van het product nog heel wat andere toepassingen.

- Touche Eclat kan worden gebruikt als primer om kleine imperfecties te camoufleren, of op de oogleden of lippen worden aangebracht om de huid egaler te maken en de houdbaarheid van make-up te verlengen. 

- Vermengd met een oogschaduw of lippenstift zal Touche Éclat een wat hevige kleur verzachten en een textuur romiger maken.

- Breng een klein beetje aan onder de wenkbrauwlijn en je ogen lijken onmiddellijk groter. Liftingeffect gegarandeerd!

- Een fijn lijntje rond de mond zal je lippen voller doen ogen.

De Touche Eclat in drie woorden: chic, glamour en efficiënt.

HAPPY BIRTHDAY TOUCHE ECLAT!

Staz Lindes
Staz Lindes