ELLE x L’Oréal Professionnel Hair Fashion Night: save the date

Geüpdatet op 10 december 2019 door ELLE België
ELLE x L’Oréal Professionnel Hair Fashion Night: save the date

Beauty lovers, duid 15 juni met stip aan in jullie agenda. L'Oréal Professionnel lanceert een tweede editie van een niet te missen beauty event.

Who?

Geniet op donderdagavond 15 juni met je vriendinnen van een beauty night out. In de L'Oréal Academie òf bij een L'Oréal kapper bij jou in de buurt! Laat gratis je kapsel stylen, krijg professioneel advies van een kapper en ontdek de nieuwste haartrends.

Op de gastenlijst: invloedrijke beauty bloggers, uiteraard ELLE-redactrices en hopelijk ook jij en je girlssquad.

What?

Op het programma van de avond? Haartrends, beauty tips & tricks, maar vooral: plezier! Experts buigen zich over je lokken en bepalen de haarkleur en snit die jou het beste zou staan. Ze gebruiken hiervoor de Style My Hair-applicatie om te onderzoeken welk kapsel bij jou past.

Anno 2017 is experimenteren met haarkleur geen overdreven luxe meer. Zeemeermin, perzik, galaxy of regenboog – test ze één voor één uit. Bovendien krijg je op de Hair Fashion Night een bon die je kunt gebruiken voor een haarkleuring bij je volgende bezoek aan je kapper.

Kortom, het is de ideale gelegenheid om in contact te komen met getalenteerde kappers, professioneel advies te krijgen en een memorabele girls night out te beleven.

Wedden dat je na deze avond nooit meer kappersangst, keuzestress of bad hair days hebt?

Laat je alvast inspireren door onze top 3 zomerkapsels uit de zomercollectie van 2017 uit L’Oréal Professionnel. Kijk mee:

Where?  

Kom op 15 juni naar de academie van l’Oréal Professionnel en beleef een avond vol trends en inspiratie. Tickets vind je hier. 

PSSST, je kan de Hair Fashion night ook dichter bij huis beleven. Wat dacht je van het haarsalon bij jou in de buurt? Reserveer hier een styling sessie van 20 minuten en ontdek het talent en know-how in jouw dichtstbijzijnde salon.