Dit zijn de beauty secrets van ELLE model Melina

Geüpdatet op 20 juni 2019 door Claire
Dit zijn de beauty secrets van ELLE model Melina

Samen met de Duitse schone Melina Martin reisden we naar Thailand voor de zwoele modeshoot die je nù kan ontdekken in het juninummer. Tussen het poseren door namen we een kijkje in haar make-uptasje en verklapte ze welke 7 beauty items voor haar onmisbaar zijn. 

 

elle elle belgie beauty secrets fashion thailand

 

1. Embryolisse Lait-crème

Ik breng deze crème elke ochtend aan om er fris uit te zien en me ook zo te voelen. Hij zorgt voor een beetje glans en werkt dus ook als natuurlijke highlighter. Ik hou van de textuur, die tussen een melk en een crème in zit. Ik heb hem zelf voor het eerst zelf gekocht in Topshop, nadat ik had gezien dat heel wat make upartists hem altijd bij zich hebben. De geur is trouwens ook heerlijk!

2. Cotton Plus Multi balm van &Other Stories

Deze balsem kan je voor alles gebruiken, ik smeer 'm op mijn lippen en op droge plekjes op mijn gelaat en lichaam. Ik heb hem altijd op zak, want hij is ontzettend handig.

3 Moroccanoil Treatment

Deze olie gebruikte ik ontzettend veel toen ik nog lange lokken had, hij is fantastisch tegen droge puntjes, zorgt voor een gezonde glans en hij is niet te vettig.

1/

 

Melina
Melina

4 Eight hour cream van Elizabeth Arden

Heel veel make upartists gebruiken deze creme, die soms een beetje too much is, maar wonderen doet voor droge lippen. Soms gebruik ik 'm ook als highlighter.

5 Micellair water van Garnier

Ik gebruik meestal kokosolie als make-upremover, maar dat is wat moeilijker om mee te nemen op reis. Dus heb ik nu dit micellair water in mijn koffer gestopt, deze heb ik meestal bij me op shoots want het eerste wat ik doe als ik klaar ben, is mijn make-up er weer af halen.

 

thailand beauty secrets fashion shoot

 

6 Pomegranate lippenbalsem van Bee Natural

Ik vind de geur en de smaak heerlijk, en zo'n stick is erg handig voor onderweg. Bovendien is het een natuurlijke formule, daar let ik best vaak op.

7 Wimperkruller

Mijn wimpers zijn zo recht dat ik ze iedere ochtend moet krullen voor een wakkere blik. Soms verwarm ik de kruller eerst met een haardroger, op die manier blijft het effect de hele dag lang zitten.