Galeria Inno Summer Week: de stuks die je absoluut moet shoppen

Geüpdatet op 20 februari 2018 door ELLE Partner
Galeria Inno Summer Week: de stuks die je absoluut moet shoppen

Zomer, zon, hitte, ... Hoog tijd om je zomervakantie te plannen. En dat vraagt wat voorbereiding. Dankzij onze selectie van strandlooks ben je binnen de kortste tijd helemaal summer proof. Bekijk hier de leukste trends, samengevat door onze ELLE stylisten om te shoppen bij Galeria Inno.

Wanneer je vertrek dichterbij komt, duikt de vraag "Wat steek ik in mijn valies?" steeds vaker op. Een plezier voor sommigen en een hel voor anderen. Toch kan niemand eraan ontsnappen. Je valies maken is een must voordat je ongestoord kan gaan luieren op parelwitte stranden.

Maar we weten het allemaal: enkel het noodzakelijke inpakken vergt een zekere voorbereiding. Moet je vooral praktische en comfy spullen meenemen, of toch de fancy stuks uit je kast? Het is altijd hetzelfde dilemma. En als we dit jaar gewoon eens beide stijlen zouden mixen?

Wacht niet langer en ontdek onze favoriete must haves voor een geslaagde strandvakantie. Alle looks werden samengesteld door onze ELLE stylisten en zijn bij Galeria Inno beschikbaar.

Summer week van 3 tot en met 10 juni:

3 juni 2017 in Liège en Antwerpen.
10 juni 2017 in Brussel Nieuwstraat en Leuven.

Op het programma? 

- Advies op maat van onze ELLE fashion styliste
- Heerlijk, frisse cocktails
- Goodiebags vol leuke verrassingen
- En voor vier gelukkige lezeressen is er een aankoopbon van €500 te winnen!

Ontdek hier onze strandlooks!

1/

100% black

INNO1

Voor een gesofisticeerde strandlook, kiezen we voor een lang, transparant hemd, dat we boven een zwarte bikini dragen. Wat de accessoires betreft, opteren we voor een XXL zonnebril en een mooie tie & dye strandhanddoek om een vrolijke toets toe te voegen.

- Bikini, Calvin Klein Swimwear, €50 top en €40 broekje.
- Zonnebril, Céline, €299
- Strandhanddoek, Desigual, €49.95.

Je kan de volledige look shoppen bij Galeria Inno!

2/

L.A. baby !

INNO2

Een flashy badpak, mini short in stretchstof, een gekleurde zonneklep en je bent helemaal summer proof. Flaneer door de straten op een skateboard, ontdek nieuwe hotspots en geniet van de zon in deze hippe outfit.

- Oranje badpak, Banana Moon Teens, €69
- Blauw-witte short , Seafolly Australia, €58
- Zonneklep, Herman Headwear, €24.95
- Sandalen, Havaianas, €24

Like it? Shop it bij Galeria Inno!

3/

Malibu tutti frutti

INNO3

Deze zomer ontsnap je niet aan ananasprints! Waag je aan een licht transparante rok om wat origineler te zijn op het strand. Werk af met een rode bandana voor wat rockabilly glamour. Vergeet zeker je ogen niet te beschermen met een geraffineerde it-zonnebril.

- Badpak met ananas, Banana Moon, €91
- Licht doorzichtige rok met streepjes, Michael Kors, €89.90
- Sjaaltje, Pier Olivier Paris €22
- Zonnebril, Jimmy Choo, €329

Shop deze look bij Galeria Inno!

4/

Let’s fresh up!

INNO4

Ga je wel eens een ijsje halen op de dijk tijdens je strandvakantie? Opteer dan voor een mooie blouse die je boven je gekleurde bikini draagt. En de zon, die verplicht je om deze leuke zonnehoed en glamoureuze zonnebril te dragen. Aan je voeten? Niets comfortabeler dan sandaaltjes!

- Wit hemd met kwastjes, Banana Moon, €52
- Bikini met print, Banana Moon, top €43 en €35 broekje.
- Zonneklep, Herman Headwear, €24.95
- Zwarte sandalen, Havaianas, €24
- Tan Maximizer, Lancaster, €30,40

5/

Coachella
INNO5

De perfecte combo? Een kaki badpak, een lang, wit hemd en oversized strandhoed: hét onmisbare accessoire op het strand en de festivals. Net zoals oversized zonnebrillen en sandaaltjes!

- Kaki badpak, Banana Moon, 69 €
- Witte, lichte blouse, Seafolly Australia, 73 €
- Hoed, Dents, 69 €
- Sandalen, Havaianas, 24 €
- Zonnebril, Céline, €299

6/

Athleisure

INNO4

Ben je sportief? Overweeg dan een kleurrijk badpak met fijne bandjes, geïnspireerd op de 80's look. Combineer met een mini short in stretchstof voor wat meer comfort. Een sportieve toets met net dat tikkeltje meer: sandaaltjes die je rond je enkels bindt. Een strandhanddoek en je bent ready!

- Badpak, Speedo, €52
- Zwart-witte zonneklep, Dents, €30
- Short, O’Neill, €39,99
- Espadrilles, Havaianas, €37
- Strandhanddoek, Calvin Klein, €75

7/

100% Caliente

INNO9

De grootste trend van de zomer? Het hoog uitgesneden badpak zoals in de jaren '80. Denk: Baywatch. Kies je motto en voeg een kleurrijke toets toe wanneer je voor tijdloos zwart kiest. 

- Badpak, Banana Moon, €69
- Rode zonneklep, Herman Headwear, €34,95
- Ronde zonnebril, Jimmy Choo, €329

8/

All eyes on me

INNO8

Voor een heus sterallure in Capri of Blankenberge, is een badpak met uitgesneden rug je beste vriend! Werk af met een XL strandhoed en een cateye zonnebril voor een onvergetelijke look.

- Badpak, Michael Kors, €179,90
- Zonnehoed, Dents, €69
- Zonnebril, Fendi, €459

9/

Mini me

INNO7
Voldoende eyes on you. Tijd voor je mini me! En niet enkel voor zijn/haar ultraschattige gezichtje in badpak. We denken ook aan de veiligheid! We verkiezen dus een badpak met zwembadjes voor zwempartijtjes zonder zorgen.

- Badpak voor kinderen, Archimède, €49,90

10/

Voor hem

INNO10

Last but not least, je lover. Ook hij kan niet ontsnappen aan onze favoriete trend: de tutti frutti! Geef ons maar de ananassen, watermeloenen en aardbeien. Hij krijgt de kokosnoten!

- Zwembroek voor mannen, O’Neill, €49,99