SCHOK: Justin Bieber gaat trouwen

Gepubliceerd op 17 mei 2017 door Elise
SCHOK: Justin Bieber gaat trouwen

Althans zo meldt de zanger zelf in een interview. Bieber wil er geen gras over laten groeien, hij is van plan om dit jaar nog in het huwelijksbootje te stappen. Enig probleem: hij moet enkel nog een bruid vinden...

De organisatie achter Make-a-Wish strikte Justin Bieber voor een interview met enkele kankerpatiënten. Zij namen geen blad voor de mond (hoe zou je zelf zijn?) en vroegen Justin over zijn idolen (spoiler: Michael Jackson), verwezenlijkingen en toekomstplannen. Op de vraag "Wat zou je in je huidige leventje graag veranderd zien?" antwoordde de Canadese zanger resoluut:

"Ik wil eerlijk gezegd echt heel graag een vriendin vinden. Dead serious. Ik zou heel graag trouwen. Niet onmiddellijk, maar wel zo snel mogelijk."

https://www.youtube.com/watch?v=Wlaeg2FRnDE

Zijn antwoord wordt op veel hoongelach onthaald. Biebs heeft immers al wel wat liefjes (Hailey Baldwin, Sofia Richie, Selena Gomez,...)versleten... Zou hij klaar zijn om zich te binden?

He just needs somebody to looooooove!

PPSSST, bereid om in het huwelijksbootje te stappen met JB. Wij verzamelden de top 5 naaktfoto's van Justin om je alvast in de mood te brengen.