Onze favoriete verzorging tegen huidvlekken

Geüpdatet op 7 juni 2017 door ELLE Partner
Onze favoriete verzorging tegen huidvlekken

Of het nu een gevolg is van veroudering, overmatig zonnen of een overblijfsel van acné, veel vrouwen storen zich aan huidvlekken. Wat kun je eraan doen?

Zes weken lang hebben honderd lezeressen van ELLE België het gamma VINOPERFECT van CAUDALIE getest, de n°1¹ in de behandeling van huidvlekken.

De legende van een cultingrediënt

Vroeger gebruikten de vrouwen die in de wijnbouw werkten het sap van wijnranken om pigmentvlekken te verminderen en hun teint op te lichten. Het is de VINIFERINE die aan de basis ligt van dit buitengewone effect. Dit is het natuurlijke extract uit de wijnstok, dat door Caudalie werd geëxtraheerd en gepatenteerd. Het essentiële bestanddeel van het Vinoperfect Serum is Viniferine. Dit wonderbaarlijke serum corrigeert vlekken, voorkomt het ontstaan ervan en sublimeert de huid. Je teint wordt opnieuw gelijkmatig en ziet er stralend uit.

De cijfers spreken voor zich²

Dermatologen lieten het Serum Vinoperfect uittesten en stelden vast dat:

  • De vlekken lichter worden bij 83% van de patiënten
  • De vlekken verminderen bij 70% van de patiënten
  • De teint stralender wordt bij 87% van de patiënten

1/

Ontdek hier wat ze ervan vonden
  • 74% vindt dat hun huid meer straalt na de testperiode
  • 76% is tevreden over de resultaten en zou het verzorgingsgamma van Vinoperfect aanraden

“Mijn huid ziet er stralender uit en de zonnevlekken op mijn gezicht zijn opvallend verminderd. Niets dan goed nieuws!” Brigitte, 49 jaar

“Zelfs zonder make-up ziet mijn huid er beter uit, ik kan voortaan helemaal naturel de deur uit.” Charline, 36 jaar

“Dag na dag ziet mijn er huid beter uit en wordt mijn teint stralender. De producten zijn heel doeltreffend en gemakkelijk te gebruiken.” Esmeralda, 33 jaar

“Mijn teint ziet er egaler en uniformer uit. Ik had last van pigmentvlekken en ik merk een zichtbare verbetering.” Christel, 44 jaar

                             combo

Het winnende duo: de essence + het serum

Eén vrouw op twee geeft aan dat ze last heeft van vlekjes, zelfs in de winter³. De oplossing? De essence + het serum. De essence is de laatste nieuwigheid van Caudalie in 2017: een super lichte en ultra geconcentreerde formule geïnspireerd op de Koreaanse cosmetica die de tint oplicht. Te gebruiken in combinatie met het oil-free en niet-fotosensibiliserende serum. Breng aan onder de zonnebescherming voor een egale, zongebruinde huid zonder vlekjes.

Verkrijgbaar in apotheken, parafarmacieën en op caudalie.com

(1) Cijfers: IMS Frankrijk, apotheek, waarde, sinds 2008. (2) Multicentrisch onderzoek in Europa in stadspraktijken, bij 60 patiënten en 9 dermatologen, 3 maanden. www.caudalie.com (3) Onderzoek gevoerd in 2015 door Ipsos voor Caudalie in 5 Europese landen (Duitsland, Spanje, Frankrijk, Italië, Portugal), bij 2500 vrouwen tussen 20 en 60 jaar.