Ontdek de favoriete Omoda-schoenen van de redactie

Geüpdatet op 20 februari 2018 door ELLE België
Ontdek de favoriete Omoda-schoenen van de redactie

Als er één fetisj is die we bij ELLE begrijpen, is het wel de obsessie met schoenen. Stiletto’s, sneakers, loafers en sandalen: we krijgen er nooit genoeg van. Het is een passie die ook leeft binnen de familie Verton, sinds meer dan een eeuw actief in de schoenenbusiness.

Lourus en Wilhelm Verton, de Nederlandse oprichters van het online schoenenwalhalla Omoda, kunnen terugblikken op een rijke familiegeschiedenis. Hun overgrootvader stond reeds in 1876 in het Zeeuwse plaatsje Burgh te boek als succesvolle schoenmaker. Hij besloot zijn klanten te verrassen met leuke modellen, die hij bovendien met paard en kar thuis kwam bezorgen -een soort van thuisleverdienst avant la lettre dus en alvast één schoenmaker die niét bij zijn leest bleef… In 1961 stampte de vader van de huidige eigenaars een schoenenwinkel uit de grond in Zierikzee, waarna verschillende andere vestigingen volgden.

We love Omoda

Jaren later houden Lourus en Wilhelm de familietradities in ere met zowel offline als online verkooppunten. Rode draad: luxe, een strakke uitstraling, een geweldige verzameling accessoires en natuurlijk de beste klantenservice. Een greepje uit het aanbod aangeboden labels: Adidas, Michael Kors, Puma, Unisa, Via Vai, Peter Kaiser. In 2013 werd met een winkel op het Antwerpse Lombardenvest (nummer 58) een eerste Belgische vestiging geopend. Dit nadat de teller Omoda stores in eigen land ondertussen al op 18 stond.

Sterke punt van de hele onderneming? Een geweldige klantendienst, die dagelijks bereikbaar is en steeds een luisterend oor biedt voor opmerkingen of klachten. Daarnaast kan je genieten van een groot assortiment, snelle levering en gratis verzending. De passie voor schoenen en de persoonlijke aanpak zijn blijven hangen...we love!

De ELLE favorieten:

Dankzij ELLE en Omoda ontvang je uitzonderlijk 10% korting bij een minimum aankoopbedrag van €50, tot 15 juni geldig met de code: OmodaxElle17