Miley Cyrus geeft zich nogmaals bloot

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Miley Cyrus geeft zich nogmaals bloot

teethmileygaga

Een naakte Miley Cyrus? Daar kijkt niemand nog van op. Maar wanneer de jonge zangers een setje schots en scheve tanden in de mond neemt, gaat het internet op onderzoek. Positief punt: zo'n vals gebit houdt haar tong wel in haar mond.

MileyCyrusUnplugged
Miley Cyrus Unplugged en...undressed?

Het is een ietwat vreemde promofoto waarmee Miley Cyrus kijkers voor haar MTV Unplugged concert (waarmee de zangers in de voetsporen van onder meer Bob Dylan, Bruce Springsteen en Nirvana treedt) kijkers wil ronselen. Miley gaat naar goede gewoonte voor haar inmiddels bekende 'nude-look (met uitzondering van twee stervormige nipple pasties) én neemt een vals gebit in anti-Hollywood stijl in de mond. Waarom? Geen mens die het weet.
Het is trouwens niet de eerste keer dat Miley haar tanden in een ander, minder fraai, gebit zet. Zo postte de 21-jarige zangeres enkele weken geleden een selfie van - uiteraard- zichzelf met een krakkemikkig gebit in de mond. Gelukkig was er nog haar schattige hond om het beeld te redden.

Lady Gaga - You Tube Awards 2013
Lady Gaga - You Tube Awards 2013

Toch is Miley Cyrus niet de enige celeb die na Halloween in de verkleedkoffer duikt. Afgelopen november verscheen Lady Gaga, voor wie elke dag een verkleedpartij is,  op de You Tube-awards met een angstaanjagend en ver van perfect gebit. Een look die de Art Pop-zangeres duidelijk beviel want ook op de hoes van de nieuwe single 'Dope' grijnst de zangeres haar valse tanden bloot.

lady gaga new track dope