Deze leuke daguitstapjes op 7 mei wil je niet missen

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Deze leuke daguitstapjes op 7 mei wil je niet missen

Zondag trek je er ongetwijfeld op uit dankzij deze tips!

Het eerste weekend van mei moet goed worden afgesloten. Daarom voorzien wij je van enkele toffe to do's zodat jij een uitgekiend plan hebt voor morgen.

zondag doen

Shoppen op zondag

De eerste zondag van de maand staat gelijk aan shoppen op de Meir in Antwerpen! Ideaal voor iedereen die normaal geen tijd heeft om gezellig op zaterdag te gaan. Ook moet je zeker een kijkje nemen op Het Eilandje. Daar kan je uren rond snuisteren op de Mini Flea Market met tal van kraampjes. Dit weekend ligt de nadruk niet op kleding, maar tweedehands spulletjes en decoratie.

Party’s

Wie meer in the mood is om een feestje te bouwen, kan naar twee locaties: Antwerpen en Villers-La-Ville. Op Strantwerpen kan je in de namiddag, met je voetjes in het zand, heerlijk genieten van leuke muziek en lekkere drankjes tijdens Sunday Nomads. Hou je zo nu en dan eens van een verkleedfeestje? Dan is Thé Dansant, dit keer in kerkelijke sferen, echt iets voor jou. Trek je monnikenplunje aan en go!

1/

zondag

Food Truck Festival

Vertoef in zomerse sferen door een bezoekje te brengen aan het gratis Food Truck Festival HAP in Schoten. In een betoverend gezellige setting serveren een 25-tal kraampjes hun lekkerste specialiteiten. Muzikanten en dj's zorgen voor de leuke muziek en sfeer!

Muziek

Ben jij een film- en muziekfanaat? Dan koop je op zondag een retourtje richting Leuven! Het Leuvense Alumni Orkest speelt er de mooiste muziek uit bekende kaskrakers en neemt je mee in de adembenemende wereld van film. De concerten worden geleid door dirigent Hans Casteleyn en gepresenteerd door VRT nieuwsanker Wim De Vilder.

LEES OOK: 4 tips om dit weekend spannend te maken

Editor: Jolien Meulders