De redactie testte de nieuwe Supersonic™ haardroger van Dyson

Geüpdatet op 17 januari 2019 door Commercieel team
De redactie testte de nieuwe Supersonic™ haardroger van Dyson

Een hightech apparaat speciaal ontworpen om ons het leven gemakkelijker te maken. Krachtiger, lichter, geruislozer, ... Dyson hoopt met deze innovatie een revolutie te ontketenen in de sector. Het ELLE Beauty Team geeft haar verdict.

Volg de redactie van ELLE België een dagje mee. Weet je wat de grootste troef is van onze werkplek? De ELLE Beauty Room. Een mooi lokaal, ingericht als de kleedkamer van een ster, waar schoonheidsverzorging centraal staat. Daar testen we cosmeticaproducten, maken we tutorial en … eerlijk is eerlijk, soms maken wij er onszelf nog even op na een chaotische ochtend. Zo gebeurt het geregeld dat iemand met natte haren de redactie binnenwandelt. Dan gaat het richting Beauty Room voor een föhnbeurt met de Dyson Supersonic™. Zodra je hem in de hand neemt, merk je dat hij lichter is dan een klassieke haardroger. Heel fijn voor je polsen! Een ander pluspunt is zijn kracht: het drogen gaat aanzienlijk sneller. Onze tip: zet hem op maximumsnelheid om je haar in een recordtijd te drogen, en doe het eigenlijke föhnwerk op minimale blaaskracht zodat je haar niet alle richtingen uit vliegt.

Opdracht volbracht na amper zeven minuten! Klaar voor de vergaderzaal, waar de opwinding al hoorbaar is. Wij krijgen vaak uitnodigingen voor persevenementen aan het einde van de dag. Ideaal om medewerkers te ontmoeten, interviews af te nemen enz. Uiteraard frissen we onszelf dan eerst wat op. Een mooie lipstick en wat natuurlijke golven in het haar doen het ‘m altijd. Opnieuw ontpopt de Dyson Supersonic™ zich tot een gedroomde bondgenoot. Dankzij een magnetisch systeem is het opzetstuk heel eenvoudig en snel te vervangen. Niemand van de collega’s stoort zich aan zijn geluid, dat aanzienlijk stiller is dan gewoonlijk. Na tien minuten golft het haar naar wens. Nog snel een ander jasje en hippe schoenen aantrekken – de Zavel wacht.

Ons oordeel: knappe prestaties én design.

We love it! Ontdek op de volgende pagina waarom en maak zelf kan op een Dyson Supersonic haardroger!

1/

TECHNOLOGIE

Een digitale motor die kleiner en lichter is. Hij is tot acht keer sneller en weegt de helft minder. Hij is in het handvat van het toestel geplaatst: dat maakt het toestel ergonomischer en het ligt beter in de hand.

De temperatuur wordt twintig keer per seconde gecontroleerd, voor beter beschermd haar en meer glans. De verschillende opzetstukken blijven koel, ook bij langdurig gebruik.

Minimale geluidshinder. Het aantal schoepen in de motorturbine en hun vorm werden herzien, en bepaalde geluiden zijn zelfs niet meer waarneembaar voor het menselijk oor.

Een krachtige en beheerste luchtstroom.

Drie temperatuurinstellingen, drie snelheden en een koudeluchtknop.

De Dyson Supersonic™ haardroger is verkrijgbaar tegen de adviesprijs van €399 in geselecteerde winkels van Media Markt en Krëfel, maar ook via dyson.be. Hebben? Doe dan nu mee aan onze wedstrijd en win een Dyson Supersonic™haardroger! Klik hier!