Het is officieel: dit zijn de tien mooiste vrouwen ter wereld

Gepubliceerd op 20 april 2017 door Isabelle
Het is officieel: dit zijn de tien mooiste vrouwen ter wereldCANNES, FRANCE - MAY 12: Actors Julia Roberts and George Clooney attend the "Money Monster" premiere during the 69th annual Cannes Film Festival at the Palais des Festivals on May 12, 2016 in Cannes, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

Veel sterren doen een gooi naar die titel, maar het oordeel van het Amerikaanse People Magazine heeft traditioneel het meeste belang. Dit jaar viel de keuze van het blad op... Julia Roberts! 

Weinig verwonderlijk, gezien haar gigantische glimlach en kilometerslange benen, die de showbizz al sinds 1987 domineren. Toch valt het op dat People de laatste jaren past voor piepjonge actrices en voor rijpere sterren gaat -vorig jaar viel de eer de 48-jarige Jennifer Aniston te beurt. Pittig detail: het is de vijfde keer dat Roberts haar nominatie in de lijst weet te verzilveren: ze werd voor het eerst tot 's werelds knapste snoetje verkozen op haar 23ste, ten tijde van haar doorbraak met de hitfilm Pretty Woman -what's in a name?

Benieuwd wie Roberts nog zoal voorging? Ontdek hier de 10 allermooiste vrouwen ter wereld volgens People:

Schoonheid is natuurlijk relatief, wie niet enkele Hollywoodsterren meetelt en op zoek is naar wat meer diversiteit, kan zich vergapen aan The Atlas of Beauty, een project dat de mooiste vrouwen uit de vier uithoeken van de wereld verzamelt.