Bershka heeft nu ook een make-upcollectie

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Bershka heeft nu ook een make-upcollectie

Modeketen Bershka breidt het bestaande gamma van kleding en accessoires uit met een complete en zeer betaalbare make-upcollectie.

Natuurlijk vergapen we ons seizoen na seizoen aan al het moois uit de make-upcollecties van 's werelds grootste luxemerken. De ogen smullen maar de indigestie is voor de portefeuille. Gelukkig voor de make-upjunkies onder ons zijn er tegenwoordig in het budgetvriendelijke segment heel wat kwalitatieve én on trend producten te vinden. Nog overtuiging nodig? Check dan zeker dit artikel boordevol budgetproducten voor de hotste lentelooks.

Bershka BEAUTY (2)

Vanaf deze maand kan je trouwens ook beautyshoppen bij Bershka. De Spaanse modeketen breidde het bestaande gamma van kleding en accessoires onlangs uit met Bershka Beauty, een complete make-uplijn (inclusief een schattige beauty blender) met betaalbare en trendy producten.  Denk zomerse nagellakkleurtjes, romige oogpotloden, zijdezachte blush en een eyeliner voor killer eyes.

Bershka BEAUTY (4)

De beautycollectie is zowel online als in de Bershka filialen verkrijgbaar. Prijzen schommelen tussen 4,99 en 9,99 euro. Ontdek hier snel onze top 10 uit het gamma.