Deense designketen JYSK opent twee shops in België

Geüpdatet op 19 februari 2018 door Tine
Deense designketen JYSK opent twee shops in België

Eindelijk, de Deense designketen JYSK heeft de deuren geopend in België. In het meervoud nog wel. 38 jaar na de opstart van de allereerste shop in Aarhus en 2400 winkels in 47 landen later, opent JYSK meteen twee Belgische vestigingen. 

En de primeur is voor... 

Fans van Scandinavisch design met een bijpassend minimalistisch prijskaartje kunnen vanaf nu terecht in de woonwinkels van JYSK in Genk en Schoten. JYSK,  betekent letterlijk 'afkomstig uit Jutland', een verwijzing naar de roots van oprichter Lars Larsen. Hoewel de retailer elke dag stunt met superpromo's en knalprijzen liggen waarden als kwaliteit, duurzaamheid en verantwoord ondernemerschap mee aan de basis van het wereldwijde succesverhaal.

JYSK Deens design in België
JYSK, hygge voor iedereen

Hygge voor iedereen

Droom je al langer van een Scandinavisch geïnspireerd interieur met een hoge Hygge-factor tegen een laag budget, dan heeft JYSK alles in huis voor de ultieme huis-, tuin- en keukenmake-over. JYSK is het Deense antwoord op de Ikea, maar dan zonder kötbullar of Smälland.

Na de opening van de eerste twee winkels aan de Bredabaan in Schoten en de Hasseltweg in Genk, zitten er nog alleen nog dit jaar een achttal andere locaties in de pijplijn. Keep you posted...

Hier alvast een preview van het assortiment.