WEBSHOP. Suitcase – een klik voor een koffer

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
WEBSHOP. Suitcase – een klik voor een koffer

Suitcase Goed nieuws voor mannen met een laptop én een bloedhekel aan winkelen. Zij kunnen vanaf vandaag terecht bij Suitcase, het nieuwe Belgische online retailconcept.

Geloof het of niet, er zijn mannen die gruwen bij de gedachte overvolle winkelstraten te trotseren om toch maar een nieuwe broek of een paar schoenen te vinden. Voor die heren (en dames, ons krijg je op zaterdagnamiddag de stad niet in) biedt online shoppen soelaas. Maar, geloof het of niet, er zijn ook mannen bij wie het rondklikken in online boetieks met een verhoogde hartslag gepaard gaat.

Een koffer vol kleren in ruil voor een klik

Die groep surft vanaf vandaag maar beter eens naar Suitcase.be. Dit online retailconcept combineert de rust van online shoppen met het advies van een persoonlijke stilist. Na een intake gesprek, dat via mail, telefoon of Skype kan gebeuren, gaat de shopping expert in het uitgebreide aanbod van Suitcase op zoek naar de droomgarderobe van de online shopper. Even later belandt een koffer met de daarin op maat samengestelde garderobe op de deurmat van de klant. Benieuwd?

Surf dan naar suitcase.be voor meer info.