Getest: trimmer van Veet

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Getest: trimmer van Veet

De Veet Sensitive Precision Beauty Styler is een scheerapparaatje voor je gelaat en bikinilijn. Wij hebben 'em voor je uitgetest! 

Heb jij donkere donshaartjes op je bovenlip die je graag wegscheert of kunnen je wenkbrauwen een trimbeurt gebruiken? Ben je op zoek naar een toestel om je oksels en bikinilijn te scheren? Dan is de Veet Sensitive Precision Beauty Styler misschien iets voor jou.

Getest-Veet Sensitive Precision Beauty Styler_header_foto_Maaike_Geys

Wat belooft hij te doen? 

De beauty styler is ontwikkeld voor het gelaat, de oksels en de bikinilijn. Volgens Veet bekom je een snel en zacht resultaat, omdat de mesjes de huid niet raken: geen gevaar voor sneetjes! Het apparaat is geschikt voor de normale, droge of gevoelige huid.

De trimmer heeft verschillende opzetstukjes, een beschermkapje en een reisetui. Het apparaat werkt op AA-batterijen. Hij is verkrijgbaar bij de drogist en je telt er zo'n 34,99 euro voor neer.

> >

1/

Hoe beviel hij?

De Veet Sensitive Precision Beauty Styler komt zijn beloftes slechts deels na. We hebben hem getest op onze wenkbrauwen, bovenlip, oksels en bikinilijn. Nog even ter informatie: ik heb een normale huid die niet droog of gevoelig is.

Getest- Veet Sensitive Precision Beauty Styler_header_4_MaaikeGeys

  • Om de wenkbrauwen bij te trimmen bevalt het apparaatje goed. Je kan heel precies om je wenkbrauwen heen werken en ze trimmen. Met het extra opzetstukje kan je ze bovendien op gelijke lengte brengen.
  • Om de haartjes op je bovenlip weg te halen is de Veet Sensitive Precision Beauty Styler ook heel geschikt. Hij werkt snel en je huid raakt niet geïrriteerd.
  • Oksels bijwerken met het apparaat is een big no no. Hoewel het apparaat belooft de huid niet te irriteren en aan te raken worden mijn oksels in no time knalrood en is mijn huid zichtbaar beschadigd. Deodorant aanbrengen is onmogelijk.
  • Bij mijn bikinilijn heb ik hetzelfde probleem: een geïrriteerde, rode huid.

Eindoordeel

Scheer je je gelaat op regelmatige basis? Dan is de Veet Sensitive Precision Beauty Styler iets voor jou: hij is namelijk perfect voor het bijwerken van wenkbrauwen en bovenlip. Ben je op zoek naar een oplossing voor oksels en bikinilijn? Zoek dan een alternatief.

Heb jij de Veet Sensitive Precision Beauty Styler al uitgeprobeerd? Laat het ons weten via @ELLEbelgie.

(Stagiaire Maaike Geys)