Atelier Veritas opent DIY-conceptstore in Antwerpen

Gepubliceerd op 14 maart 2017 door Tine
Atelier Veritas opent DIY-conceptstore in AntwerpenAtelier Veritas

Dolletjes! Atelier Veritas opent de eerste 100% diy-conceptstore in de Antwerpse Nationalestraat. De inspirerende crea-working space verenigt een winkel en een atelier voor trendy makers. 

Conceptstore Atelier Veritas
Make it work @ Atelier Veritas

Handmade is hip. Dat weten we al langer dan vandaag. Zin in een creatieve challenge die meer om het lijf heeft dan je oude jeansvest customizen met opstrijkbare statement patches? Wil je niet nóg een sweater personaliseren met fluo accenten? Kortom, wil je het wel maken, maar weet je niet hoe? Of heb je doodgewoon geen inspiratie? Alle redenen zijn goed om binnen te springen in het allereerste crealab van Atelier Veritas.

Handmade 2.0

Na het succes van de Atelier Veritas shop-in-shops gaat de Belgische winkelketen nog een stapje verder met de opening van een unieke conceptstore. In de boetiek annex maker space word je ondergedompeld in een creatief universum waar al je ideeën instant vorm krijgen. Je eigen maxirok naaien? Trendy kussens haken? Of zelf juwelen maken? Een team van ervaren creatives helpt je op weg om al je doe-het-zelfprojecten te realiseren. Creatief ambassadrice Elfi De Bruyn inspireert je alvast met haar moodboard boordevol vol kleur en fantasy.

Conceptstore Atelier Veritas
Elfi De Bruyn voor Atelier Veritas

Die macramé wandtapijtjes, cosy poefs van grofgebreide maxiwol of handgeknoopte plantenhangers die op Pinterest zo de ogen uitsteken, maak je voortaan lekker zelf. In het crealab van Atelier Veritas leer je de nieuwste technieken en staan de meest geavanceerde naai-, scan- en cutmachines ter beschikking.

Conceptstore Atelier Veritas Antwerpen
Atelier Veritas Antwerpen

Work in progress

Het retro interieur van de shop is dan weer een nostalgische verwijzing naar de authentieke merceriewinkel waar het Veritas-verhaal anno 1892 begon. Naast de huiscollecties van Atelier Veritas vind je er ook een aantal Belgische en internationale labels zoals Lilli VanilliMade by Mimi en Helen B.

Conceptstore Atelier Veritas
Atelier Veritas Shop
Conceptstore Atelier Veritas
Atelier Veritas Shop

Met het creatieve concept hoopt Atelier Veritas het hele land te veroveren. Onlangs kreeg Brussel er een gloednieuwe belevingswinkel bij in de Wolvengracht. Later dit jaar komen er nog 10 nieuwe Ateliers bij.

Conceptstore Atelier Veritas, Nationalestraat 47, 2000 Antwerpen

Nog inspiratie nodig? Met deze originele diy-cadeaus scoor je gegarandeerd!