5 leuke uitstapjes voor zondag 5 maart

Geüpdatet op 20 juni 2019 door ELLE België
5 leuke uitstapjes voor zondag 5 maart

Dankzij deze leuke to do's kom jij zondag uit je luie stoel! 

Kies uit één van deze leuke activiteiten en maak er een memorabele zondag van.

1/

Belgian Tube Days

to do zondag 5 maart

Altijd al oog in oog willen staan met je favoriete Youtuber? Dan moet zondag afzakken naar Waagnatie in Antwerpen. Daar vinden de Belgian Tube Days plaats. De bekendste Youtubers van de lage landen komen er allemaal samen om hun fans te ontmoeten!

2/

Platen & cd, multimedia- en fotografiebeurs

to do zondag 5 maart gent

Heb je een passie voor één van deze vier dingen? Dan moet je op 5 maart in Gent zijn! Pop, rock, metal, dance of Vlaamse muziek vind je allemaal op de cd- en platenbeurs. Fotografen die op zoek zijn naar een nieuwe lens of fototoestel zijn meer dan welkom op de fotografiebeurs. Voor ieder wat wils dus in het congrescentrum Icc Ghent.

3/

Museum-Gallery Xpo: Salvador Dali

to do zondag 5 maart brugge

Fans van Salvador Dali moeten zondag afzakken naar Brugge. In het prestigieuze Belfort kan je de werken van deze surrealistische kunstenaar bewonderen. Daarbovenop worden de kunstwerken gepresenteerd in een dramatisch en sensationeel decor. Een echte beleving voor iedere kunstliefhebber!

4/

Retuned in Antwerpen

to do zondag 5 maart antwerpen

Zin in actie maar wil je jezelf niet te moe maken? Dan is de show Retuned echt iets voor jou! De DDF Crew zorgt ongetwijfeld voor een sensationele voorstelling met een combinatie van breakdance, hip hop, acrobatics en gymnastics. Vergeet zeker niet te reserveren!

5/

Planckendael

to do zondag 5 maart

Heerlijk genieten van een mooie winterdag doe je in Planckendael. Dankzij de verschillende continenten maak je op een paar uur tijd een kleine wereldreis. Tip: check op voorhand de uren waarop de pinguïns gevoederd worden en help mee!

LEES OOK: 5 originele daguitstapjes met je vriendinnen

LEES OOK: Origineel idee voor een uitstapje met twee

LEES OOK: Bewezen: ervaringen maken je gelukkiger dan spullen

Editor: Jolien Meulders