Met deze app verdien je geld terwijl je loopt

Geüpdatet op 15 november 2019 door ELLE België
Met deze app verdien je geld terwijl je loopt

Motivatie nodig om te lopen? Deze app helpt je terug in je loopschoenen!

Runister is een app waarmee je geld verdient per afgelegde kilometer. Dankzij de applicatie wordt het wel erg verleidelijk om je loopschoenen uit de kast te halen. De app meet zoals alle andere loopapplicaties je verbruikte calorieën en de afstanden. Daarnaast kan je ook levels verdienen naarmate je meer loopt. Afhankelijk van die levels zal je meer geld verdienen. In level 1 verdien je ongeveer 4 cent per kilometer en de echte loopfreaks die level 7 bereiken, kunnen tot wel 1,76 euro per kilometer verdienen. De betaling gebeurt via PayPal.

De app is gratis voor de eerste tien toeren die je loopt. Daarna kan je Runister Plus downloaden voor €1,99. Voor elke afgelegde kilometer krijg je dan een Runnie, de munteenheid van het programma. Heel veel geld zal je er niet aan verdienen, maar het aankoopbedrag krijg je met een beetje moeite zeker terug. Een leuke motivatie dus, net als deze 15 roze gadgets die je motiveren om te joggen!

runister app lopen voor geld

Runister is enkel nog maar beschikbaar voor iPhone. Andere smartphone gebruikers zullen nog even een andere motivatie moeten zoeken dus!

Nog nooit de moed gehad om te starten met joggen? Combineer Runister dan met deze tips om als dummie gemakkelijk te beginnen met lopen!

(Lien Egghe)