Intiem ongemak? Ontdek een natuurlijke en doeltreffende oplossing…

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Intiem ongemak? Ontdek een natuurlijke en doeltreffende oplossing…

We ervaren het allemaal wel eens, een onaangenaam branderig of prikkend gevoel bij het plassen of een onweerstaanbare drang om naar het toilet te gaan. Nog vervelender zijn vaginale jeuk en roodheid!

Al deze ongemakken zijn van infectueuze oorsprong en 70% van de vrouwen heeft er in de loop van haar leven ooit last van.

Hoe kan ik besmetting voorkomen?

Door hun anatomie zijn vrouwen gevoeliger dan mannen voor ziektekiemen die uit de darmen of van buitenaf afkomstig zijn. De belangrijkste oorzaken van besmetting zijn seksuele contacten, hormonale wijzigingen of achterblijvende urine in de blaas. Daarom is het belangrijk om een aantal goede gewoonten aan te nemen:
- Door overdag voldoende water te drinken wordt de blaas gespoeld, zodat er geen ongewenste ziektekiemen achterblijven.
- Plassen na seksueel contact zorgt ervoor dat uitwendige ziektekiemen die door uw partner naar binnen werden gebracht, naar buiten worden gespoeld.
- Bij een toiletbezoek altijd van voor naar achter schoonvegen om de vaginale zone niet te besmetten.
- Jezelf regelmatig wassen, maar zonder overdrijven om de vaginaflora intact te houden.

Hebben we een vaginaflora?

Ja, net zoals een darmflora hebben we een vaginaflora die ons tegen de verspreiding van schadelijke ziektekiemen beschermt.

En hier speelt onze natuurlijke en doeltreffende oplossing een rol…

Waaruit bestaat die oplossing?

Infectim® bevat 1,5 miljard bacteriën in een vaginale capsule. Deze kolonie van bacteriën, die eigen zijn aan onze vaginaflora, gaat de geïnfecteerde zones inpalmen en een nieuwe omgeving scheppen waarin geen ruimte meer is voor ziektekiemen.

Het volstaat dat u gedurende 10 dagen één keer per dag, ’s avonds voor het slapengaan, lokaal een capsule rechtstreeks in de vagina aanbrengt.

Infectim® is een natuurlijk, doeltreffend en veilig middel tegen vaginale en urineweginfecties. Het kan gebruikt worden tijdens de zwangerschap, afzonderlijk of in combinatie met andere therapeutische middelen.

Klik hier voor meer informatie.