5 leuke uitstapjes voor zondag 5 februari

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
5 leuke uitstapjes voor zondag 5 februari

Geen idee wat je deze zondag kan doen? Ontdek dan hier vijf leuke daguitstapjes!

Zondag is vaak een dag om te luieren. Joggingbroek: check! Netflix: check! Leuk?Soms wel, zeker en vast. Maar voor iedereen die dit weekend liever uit z'n luie stoel komt, hebben wij vijf leuke zondagse to do's op een rij gezet. Geitenwollen sokken aan en hup, naar buiten!

1/

Azië in Antwerpen

zondag daguitstap februari

Fans van Azië moeten dit weekend in de evenementenhal van Waagnatie zijn! Tijdens de periode van het Chinese Nieuwjaar kan je hier het hele weekend genieten van workshops, eetstalletjes, kraampjes en activiteiten die allemaal in het teken van Azië staan. Maar wij willen er vooral naartoe voor het internationale sushifestival!

2/

DIY Brugge 2017

doen zondag februari diy

Zin in een creatieve zondag? Dan is DIY Brugge echt iets voor jou! Niet alleen kan je je hier laten inspireren door de laatste trends maar kan je ook zelf aan de slag tijdens de workshops.

3/

Uniek belevingsparcours in Genk

doen zondag februari c-mine

Spanning en actie vind je dan weer in Genk. Tijdens de C-mine expeditie krijg je de unieke kans om de ondergrondse gangen van de mijnen te ontdekken. Tijdens de tocht worden al je zintuigen geprikkeld dankzij verhalen in combinatie met beeldprojecten. Spannend!

4/

Picasso in Brussel

doen zondag februari picasso

Liefhebbers van moderne kunst kunnen zondag best afzakken naar Bozar. Meer dan 80 beeldhouwwerken van Picasso staan er tentoon gesteld. Arty farties, koop maar al een treinticketje richting Brussel!

5/

Optische illusies in Gent

doen zondag februari illusie

Wie zondag van de ene verbazing in de andere wil vallen moet naar het Illuseum. Hier màg je je ogen niet geloven want alle kunstwerken bestaan uit optische illusies. Ge-wel-dig!

LEES OOK: Origineel idee voor een uitstapje met twee

LEES OOK: Valentijn: 6 originele adresjes voor een romantische nacht in België

Editor: Jolien Meulders