De koopjesperiode bij Maasmechelen Village

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
De koopjesperiode bij Maasmechelen Village

Fashionista’s zien hun dromen in vervulling gaan tijdens een buitengewoon dagje shoppen in Maasmechelen Village. Met kortingen tot -60% op de outletprijzen kun je tijdens de soldenperiode alleen maar scoren!

Een dure smaak ... zonder je creditcard tilt te doen slaan

Abracadabra: op minder dan een uurtje rijden van Antwerpen, een ideale wereld waar shoppen het hoogste goed is, komen al je wensen uit! Kuierend in de open lucht langs verkeersvrije winkelstraten beleef je een uniek moment. Dit unieke adres biedt HET HELE JAAR DOOR een waaier aan prestigieuze merken tegen zachte prijzen! Jij hoeft alleen nog maar te kiezen: een verleidelijk jurkje voor jullie valentijnsdiner, het ideale geschenk voor de verjaardag van je liefste, of gewoon het it-item dat nog in je garderobe ontbrak ... Een honderdtal etalages tooien zich op hun mooist: je weet niet waar eerst te kijken!

HUGO BOSS, Escada, Karen Millen, UGG® Australia, Guess, Swarovski, Simone Pérèle, … Hier vind je de meest glamoureuze modemerken tegen een betaalbare prijs. Het hele jaar door bieden de boetieks kortingen tot wel -60% op de aanbevolen retailprijs. Daarenboven geniet je tot 31 januari van soldenkortingen tot 60% op de voordelige outletprijs. Kwestie van het jaar in schoonheid te beginnen.

Maasmechelen_01

Nog een extra reden nodig?

Maasmechelen Village is alle dagen open (zelfs op zondag!) tot 19 uur. Er zijn meer dan 1.600 gratis parkeerplaatsen ter beschikking. Geen rijbewijs? Stap op de Shopping Express© in Brussel, de shuttle service rijdt de hele maand januari elke dag gratis* heen en terug! Ter plaatse is alles aanwezig om er een geslaagde dag van te maken: gratis wifi, een speeltuin voor de kinderen en heel wat restaurants om weer op krachten te komen en je voeten wat rust te gunnen na al dat winkelen. Nu nog iemand vinden om de tasjes te dragen!

Voor meer info, neem een kijkje op www.MaasmechelenVillage.com.
*Boek een gratis ticket voor de Shopping Express© op www.MaasmechelenVillage.com/shoppingexpress