Interview met de boyfriend: wat geef jij haar met Valentijn?

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE Partner
Interview met de boyfriend: wat geef jij haar met Valentijn?

Vier mannen besloten de vrouw van hun hart een juweel cadeau te doen. Waarop viel hun keuze en waarom? Hoe zullen zij hun geschenk geven? Zij beantwoordden onze indiscrete vragen.

Paul, 29 jaar, web master

(c) Eva Vlonk
(c) Eva Vlonk

- Hoe zou jij je vriendin beschrijven?

Flora is klein met kort bruin haar. Ze is erg vrouwelijk en gek op kleding, ze zit uren online te shoppen. Ze is gevoelig, ambitieus en wanordelijk. We hebben dezelfde smaak en we maken veel plannen samen.

- Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

Dat is nu twee jaar geleden. Zij is een vriendin van mijn oudere zus. We zagen elkaar voor het eerst op een verjaardagsfeest dat ik samen met een vriend had georganiseerd, bij een aangelegde vijver. Ze kwam toe samen met mijn zus, helemaal onder de modder: ze waren vastgereden onderweg … Dat is het eerste beeld dat ik van haar heb! (lacht).

- Waarom koos je deze ketting?

Ik vind het leuk dat er kleur in zit: het rode hart is veelzeggend. De verschillende aanvullende hangertjes vertellen een verhaal. Ze vallen op zonder opzichtig te zijn.

- Hoe ga je hem geven?

Ik verstop graag juwelen voordat ik ergens naartoe ga. Ik zal haar dan bellen vanop het werk en aanwijzingen geven, zodat ze haar geschenk kan vinden.

Ketting, Swarovski, €99
Ketting, Swarovski, €99

- Wat symboliseert deze ketting voor jou?

Ik hoop dat ze hem vaak zal dragen. Ze draagt altijd wel iets dat ze van mij gekregen heeft. Dat vind ik best fijn.

- Hoe denk je dat ze deze ketting zal dragen?

Tijdens een dinertje. Ze heeft een marineblauwe jurk met een mooie halsuitsnijding die haar hals mooi doet uitkomen.

Nog meer suggesties:

1/

(c) Eva Vlonk
(c) Eva Vlonk

Nicolas, 27 jaar, projectleider

- Hoe zou jij je vriendin beschrijven?

Lola is groot en slank. Ze heeft prachtige amberkleurige ogen. Wanneer ze glimlacht, verschijnt er een kuiltje in de hoek van haar rechterwang, en dat maakt haar onweerstaanbaar.

- Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

We waren kamergenoten in Lima, in Peru. Ik was op Erasmus, zij liep stage bij de Alliance Française. Zo zijn we vrienden geworden.

- Waarom koos je precies deze oorbellen?

Ik vind het leuk dat ze niet identiek zijn – dat heeft een rockgehalte. Haar broers zijn artiesten, en zij heeft ook wel wat rebelse trekjes!

- Hoe ga je ze geven?

Gewoon, tijdens de lunch, tussen een kop thee en een bord met boterhammetjes.

 

Oorbellen, Swarovski, € 49
Oorbellen, Swarovski, € 49

- Waarvoor staan ze symbool voor jou?

Ze symboliseren het moment waarop ik verliefd ben geworden op haar, aan de kanalen in Gent. Zij woonde in Brussel, ik in Parijs, en we hadden afgesproken voor een wandeling in Gent. Toen hebben we elkaar voor het eerst gekust.

- Hoe zal ze deze oorbellen dragen, denk je?

Op een lange zwarte jurk in Japanse stijl of een perfecto, een strakke zwarte jeans en een paar Adidas Superstars.

Nog meer suggesties:

2/

(c) Eva Vlonk
(c) Eva Vlonk

Alessio, 21 jaar, student communicatie

- Hoe zou jij je vriendin beschrijven?

Maurie heeft een sterke persoonlijkheid! Ze is heel eerlijk en maakt graag plezier. Ze heeft veel vrienden en gaat graag uit. Ze investeert ook veel in onze relatie. Ze is erg vrouwelijk en besteedt veel tijd aan haar make-up. Maurie heeft een zwoele blik, lang bruin haar, een lichte huid en amandelvormige ogen. Haar uiterlijk past perfect bij haar temperament.

- Waarom deze armband?

Wanneer ze juwelen draagt, houdt ze het graag eenvoudig, zonder al te veel blingbling. Ze houdt van mode, maar ze overdrijft niet. Deze armband heeft een tijdloos design met een glamourtintje. Dat past perfect bij haar.

- Hoe ga je hem geven?

Op 14 februari krijgt ze ontbijt op bed van mij en verstop ik de armband op het dienblad. Dat wordt dan een dubbele verrassing!

- Wanneer hebben jullie elkaar ontmoet?

Zes maanden geleden. We studeren allebei communicatie in Gent. We hadden elkaar al een paar keer gekruist in de gangen, en uiteindelijk heb ik haar gevraagd of ze iets wou gaan drinken. Het was meteen raak!

Armband, Swarovski, €99
Armband, Swarovski, €99

- Waarvoor staat deze armband symbool?

Dit is een belangrijke stap in onze relatie: het eerste juweel dat ik haar geef. Dat is best serieus! (lacht)

- Hoe zal ze hem dragen, denk je?

Ik kan me heel goed voorstellen dat ze deze armband zal dragen samen met de Swarovski oorbellen die ze van haar mama heeft gekregen, op een nauw aansluitend jurkje met een paar sneakers. Casual chic!

Nog meer suggesties:

3/

(c) Eva Vlonk
(c) Eva Vlonk

Stéphane, commercieel, 32 jaar

- Hoe zou jij je vriendin beschrijven?

Sofie is groot en blond, met groene ogen, charismatisch en elegant. Ze is niet gekunsteld, eerder een natuurlijke schoonheid. Ze volgt de nieuwste trends op het gebied van kleding en accessoires op de voet: mode is echt haar ding. Als ik haar in een zin zou moeten omschrijven, zou ik zeggen: charmant en bij de tijd.

- Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

We zijn nu twee en een half jaar samen. We hebben elkaar ontmoet op een zondagmiddag bij Franz, tijdens een brunch georganiseerd door een gemeenschappelijke vriendin. Het was liefde op het eerste gezicht!

- Waarom koos je deze oorbellen?

Ik vind ze leuk omdat ze de hals zo elegant aankleden. Oorbellen verwissel je sneller dan een ring. Aan beide handen heeft ze een ring die ze altijd draagt. Met oorbellen kun je meer variëren volgens je outfit, je humeur ... Het is een ideaal geschenk.

- Waarvoor staat het symbool voor jou?

Een juweel geven is een gebaar van tederheid en liefde. Je geeft het niet aan om het even wie.

Oorbellen, Swarovski, € 69
Oorbellen, Swarovski, € 69

- Hoe ga je het geschenk geven?

Juwelen geef ik altijd op dezelfde manier: ik regel een dinertje thuis of op restaurant, en terwijl ze zich klaarmaakt geef ik een compliment over haar kleding. Dan merk ik diplomatisch op dat er misschien nog iets ontbreekt … en geef ik haar mijn cadeautje.

- Hoe zal ze deze oorbellen dragen, denk je?

Deze oorbellen kunnen net zo goed met een gescheurde jeans en een wit T-shirt als met een klassieke outfit – het hangt van de omstandigheden af.

Nog meer suggesties: