ZALIGE ZALANDO-FEESTEN!

Gepubliceerd op 29 november 2016 door ELLE België
ZALIGE ZALANDO-FEESTEN!

Feesten, familie, vrienden en stemmig kaarslicht. Het wordt stilaan tijd om het ene jaar uit te wuiven en het andere in te luiden. Dat vraagt wel wat voorbereiding. We hebben al van alles in gedachten: de cadeautjes die we willen geven, de outfits die we graag zouden dragen! 

Onze redactie heeft zich alle mogelijke situaties ingebeeld en een aantal ‘must have’ stukken geselecteerd. Zalando, de multi-merken virtuele boetiek voor kleren, schoenen en accessoires heeft ons volop ideeën bezorgd. Die delen we graag met jou in deze ZALANDO PARTY GUIDE. Zo. Nestel je gezellig in de zetel, dicht bij de salontafel, of waar je ook maar wil, en shop zoals wij: van muisklik naar muisklik, zonder verder een vin te moeten verroeren.

Alvast een fijne manier om stilletjes in de stemming te komen van deze sprankelende en gezellige periode. Nog een tip onder vriendinnen: de ZALANDO GIFT CARD is een schitterend eindejaarscadeau! Je kan je niet vergissen, en wie hem krijgt, vindt sowieso haar zin op Zalando. Net zoals wij ;o)
Vergeet zeker niet je Zalando kortingskaart op de cover te gebruiken.

Happy sweet shopping, en let’s party!

1/

ROCK’N ROLL KERST

Dit jaar begint Kerst met karaoke op oude Stoneshits, gevolgd door een geïmproviseerd live concert met de vrienden. Onder de kerstboom leggen we tijdloze stukken, klassiekers met een hoog rock-gehalte. Een sexy zwar te slim, een wit hemd met fi jne snit, een unisex blazer, je trouwe leren jekker of een officiersjasje ter hommage aan de Beatles en hun Sergeant Pepper’s Lonely Hearts Club Band. Keuze bij de vleet om te schitteren

2/

HAPPY NEW YORK NEW YEAR!

Een girls only citytrip als kerstcadeau voor mijn beste vriendin die geen zin heeft om met een gebroken hart voor de kerstboom te gaan zitten. Met al een gloednieuwe outfi t voor haar én mij in mijn koffer, zodat we in stijl de shops en clubs van Manhattan onveilig kunnen maken. Een vleugje goud en glitter en een vrolijke rugzak als handtas, om alle herinneringen – én de shoppingbuit – in op te bergen.

3/

NERDY CHRISTMAS

Je maten brengen meer tijd door voor hun tv-series dan voor hun spiegel. Eerder nerds met een brilletje dan podiumbeesten. Ze zijn zoals ze zijn en zo hebben we ze graag. Feesten met hen zal grappig en een tikkeltje rebels zijn; de outfits klasseren we onder de noemer ‘revival grunge 2.0.’ Jeans, gekleurde topjes en totaal van de pot gerukte cadeaus.

4/

SPORTY PARTY

Er knap en glitterend uitzien, oké, maar als je na het aperitief meteen je danskunsten wil laten zien, zorg je best dat je er klaar voor bent. De eindejaarsfeesten zijn voor de sportievelingen onder ons ook de gedroomde gelegenheid om zich voor één keer niet te houden aan hun ijzeren discipline. Qua stijl dachten we aan een strakke potloodjurk die het resultaat van je duizenden squatinspanningen onderstreept, of een glossy legging waarmee je op klokslag middernacht in de startblokken kan staan!

5/

STAY AT HOME CHRISTMAS

Geen chique familiediner, wilde braspartij of opgefokte jingle bells-sfeer voor jou, kerst staat voor jou gelijk met échte warmte en gezelligheid. Thuis met vrienden of je lief, rond de open haard, met een fles uitstekende single malt bij de hand. ‘Comfi ’ is het codewoord én de dress code, hoe zachter hoe beter. Aaibaarheid 10/10!

6/

CLUBBEN MET KERST

Aargh, wéér een familiefeest…Vluchten! Ga lekker naar je favoriete club, en neem je vriendinnen mee. Wedden dat zij ook genoeg hebben van al die kalfslapjes en kroketten met veenbessensaus? Deze kerst wordt een sexy kerst met een outfit van zwoel zwart, spannend leer en wat gouden details. Laat die boom thuis voor wat hij is, versier deze december een dansende vrijgezel.

7/

GESTRIKT

Strikjes op pakjes, strikjes in de boom, eentje om de hals van je lief, rond de poten van de kalkoen en waarom ook niet rond jezelf? Tijdens de feestperiode mag het nu eenmaal wat meer zijn, iemand moet de concurrentie met de feestelijk gedecoreerde kerstboom immers aangaan, is het niet? Of hij nu verstopt zit op je rug, je feestelijke rok samenhoudt of je it-bag siert, het maakt niet uit, zolang je maar gestrikt aan de feestdis verschijnt. Al mogen ook glitterschoenen niet ontbreken, want een feest is geen feest als aan te pas komt! Happy holidays!