VOOR HAAR. 10 kerstcadeautjes onder de 50 euro

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Ingeborg Deleye
VOOR HAAR. 10 kerstcadeautjes onder de 50 euro

vrouw_cover

 

Tien keer onder de vijftig euro én stuk voor stuk online te scoren: de kerstcadeautjesjacht hoeft niet noodzakelijk een vervelend en stresserend karwei te zijn. Vandaag tien tips voor vrouwelijke ontvangers, van 8 tot 88 jaar.

1/
1 De perfecte winterzonnebril is deze Dreyfuss Clear van Komono.
€ 49,95 via wearekomono.com

 

vrouw1

2 Op de eerste Belgische winkel van & Other Stories is het nog enkele maande wachten, al shop je ondertussen hun budgetvriendelijke en originele juwelen natuurlijk naar hartelust online.
€ 25 via stories.com

vrouw2

3 We duimen dat de tijdelijke webshop van het duo achter Woonblog zich gauw in een definitieve versie vertaalt, maar ondertussen hebben we toch maar mooi dit Gran/Fine little day kussen gescoord.
€ 39 via woonblog.be

vrouw3

4 De 3D-juwelen van het Belgische label Studio Sinth zijn kleurrijk, heerlijk origineel én budgetvriendelijk genoeg om aan vinger en hals te variëren.
Ring € 25 via studiosinth.com

vrouw4

5 Deze lederen handschoenen van COS zijn verkrijgbaar in olijfgroen of ravenzwart.
€ 45 via cosstores.com

vrouw5

6 It-girl en Brits stijlicoon Alexa Chung heeft een stijlbijbel uit, met weinig verrassende titel maar fijne lay-out. Perfecte ontspanningslectuur voor fashionista's.
€ 25, o.a. bij Urban Outfitters

vrouw6

7 De Ludde schapenvacht van Ikea is het perfecte geschenk voor wie van gezelligheid houdt of met chronisch koude voeten kampt.
€ 39,00 bij Ikea

vrouw7

8 Omdat de tijd dat toiletzakken roze, gebloemd of geruit moesten zijn officieel voorbij is, kiezen wij voor dit flashy exemplaar van Zara Home.
€ 35,99 via zarahome.com

vrouw8

9 Als onze bankrekening geen obstakel vormde, lag de voltallige catalogus van het Deense designmerk Hay dit jaar onder onze kerstboom, al stellen we ons voorlopig tevreden met deze fijne puzzel van keukenschaaltjes.
Vanaf € 12, o.a. via Piet

vrouw9

10 Het enige breiboek dat een vrouw met twee linkerhanden ooit de kneepjes van rechts en averechts aanleerde zonder gevloek of breinaalden in vijf stukken? Check!
€ 19,95 via zowat elke online boekhandel verkrijgbaar

vrouw10