Dit is de eenvoudigste make-over voor je interieur

Geüpdatet op 24 oktober 2016 door Laure Vandendaele
Dit is de eenvoudigste make-over voor je interieurcasddcasdcasccaaxdcaac

Die goede oud Klippan, Kivik of Hagalund beu gezien? Maak kennis met Coverique, hét geheim achter een instant interieur make-over.

Later als we groot zijn en we een budget hebben om aan designmeubelen te spenderen, gaat de Klippan eruit maar voor die tijd mag het succesnummer van Ikea nog wel even in de woonkamer/kot/studentenhuis blijven staan.

LEES OOK: Ikea hotdog krijgt vegetarisch alternatief

klippanikea
Tijd voor een make-over, Klippan?

Enkel jammer dat je toen voor de gifgroene of oranje uitvoering bent gegaan en het schreeuwerige meubelstuk inmiddels niet meer kan zien. Coverique biedt een snelle oplossing. In deze Belgische online shop vind je hoezen voor populaire Ikea modellen waaronder Klippan, Karlstad en Kivik. Klik het model van jouw zetel aan, kies uit meer dan 100 stoffen, bekijk het virtuele resultaat en krijg het resultaat drie à vier weken later thuis toegestuurd.

LEES OOK: 10 nieuwigheden om je interieur een boost te geven

Ook handig: dankzij  de AquaClean technologie dat een onzichtbaar laagje op de stof vormt en vlekken niet in de vezels van de stof binnendringen, kunnen alle vlekken met water van de hoezen verwijderd worden.

Meer info op coverique.be, vanaf 129 euro