10 Ikea nieuwigheden om je interieur een boost te geven

Geüpdatet op 11 oktober 2016 door Isabelle
10 Ikea nieuwigheden om je interieur een boost te geven

Een nieuw seizoen, een nieuwe look, ook voor je huis! Het hoeft geen pakken geld te kosten om je interieur in een herfstig kleedje te steken, wij zochten en vonden 10 nieuwigheden die het verschil uitmaken bij Ikea: 

De glamping keuken in huis

10-ikea-nieuwigheden-om-je-interieur-een-boost-te-geven-1

Onze favoriet! Hoeft het voor jou allemaal niet zo traditioneel? Geen nood aan professioneel uitgeruste keuken, maar hou je van de rustieke charme van een “tijdelijk verblijf”? De Sunnerstra kitchenette barst van die charme en is tegelijk erg comfortabel. De verstelbare keuken op wieltjes rol je de kleinste ruimtes in en biedt met dank aan een opbergbare kookplaat, afwas mogelijkheid en werkblad alle mogelijkheden voor een luxe ontbijt op bed (in de slaapkamer), een sushi degustatie met vrienden (in het salon) of gewoon een romantisch dinertje met twee (op het terras). We zijn dol op het idee van een reizende keuken…

1/

Het Pinterest werkblad

10-ikea-nieuwigheden-om-je-interieur-een-boost-te-geven-2

Liefhebbers van everything photogenic weten een goede ondergrond al langer te appreciëren. Vergeet saai linoleum, het is met grof beton, romantisch marmer of rustieke planken dat je pas echt een Pinterest-waardig interieur krijgt. Daarom zijn we fan van het Barkaboda werkblad met visgraatpatroon: ligt het aan ons, of smaakt die morning coffee hierop net dat tikkeltje beter…? Leuk extraatje: het blad bestaat uit duurzame materialen, dus je bent nog milieubewust bezig ook!

2/

De celeb dressing

10-ikea-nieuwigheden-om-je-interieur-een-boost-te-geven-3

Wat is een huis zonder deftige dressing? Je bent Mariah Carey niet, beschikt niet over tien afzonderlijke kamers voor je collectie schoenen, handtassen en juwelen, maar kan je eigen garderobe wel extra appetijtelijk tentoonstellen mits enkele spotgoedkope aanpassingen. Eén woord: Elvari! Klik hier voor meer info over de oneindige mogelijkheden van deze verstelbare dressing. 

3/

 De bibliotheektafel 

10-ikea-nieuwigheden-om-je-interieur-een-boost-te-geven-4

Het zit soms in de kleine details: complete crush voor de Kvistbro tafel slash Prullenmand Voor Leuke Dingen. In ons geval betekenen die leuke dingen boeken, tonnen boeken!

4/

Hangkasten voor je Instagram foto's

10-ikea-nieuwigheden-om-je-interieur-een-boost-te-geven-8

Richt je salon in zoals je favoriete Instagram account en combineer vrolijke blokken aan de muur. Het oogt ongelooflijk, heeft een retro kantje met dank aan de felle tinten (ook al kan je het ook in het wit verkrijgen) en je mag naar hartenlust combineren en uitbreiden. Mooi meegenomen, klik hier voor meer info.

5/

De laptoptafel 

10-ikea-nieuwigheden-om-je-interieur-een-boost-te-geven-5

Het klinkt erg, maar anno 2016 heb je eigenlijk nood aan... een laptoptafel. Althans, dat vinden wij na een blik op de hoge variant met ingebouwd kabelsysteem. Je kan er je sleutels, boodschappenlijstjes en trouwste werkinstrument in kwijt én bovendien is het beter voor de gezondheid: recht werken biedt tal van voordelen die je vanuit je luie bureaustoel nooit kan ervaren.

6/

De draagbare inductieplaat 

10-ikea-nieuwigheden-om-je-interieur-een-boost-te-geven-7

Geen idee waarom we dit nodig hebben, maar om één of andere reden klinkt het leuk om je kookplaat onder de arm te nemen en voor de verandering vanuit je slaapkamer pannenkoeken te bakken, in het park kastanjes te poffen of op je dakterras eitjes te bakken...

7/

Het Speelgoed Dat Groeit 

10-ikea-nieuwigheden-om-je-interieur-een-boost-te-geven-6

In het bezit van een kudde mini-me's? Dan zorg je er uiteraard voor dat ook hun speelhoek met de rest van je Pinterest interieur matcht... Wij vallen als een blok voor de Flisat reeks: een lijn meubels en opbergers voor de speelkamer, die meegroeit met kinderen van drie tot twaalf jaar. Door een reeks handige technieken kan je de meubels gaandeweg verstellen op verschillende hoogtes, worden poppenhuizen omgetoverd tot handige kastjes en wordt speeltafels de eerste bureaus van je kroost. Slim!

8/

Levensnoodzakelijke Brol 

fullfolia-accessoires-01

Gelpennen, notitieboekjes, paperclips en roller tapes: we zijn suckers voor schrijfgerief en andere leuks om je bureau op te vrolijken... Geen idee hoe het bij jou zit, maar wij zijn ervan overtuigd dat je wel degelijk beter werk levert, omringd door Leuke Prutsdingen.