Lady Gaga doet het met Christina Aguilera

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Lady Gaga doet het met Christina Aguilera

1Kerstmis, vrede op aarde, een tijd van vergeving en verzoening. Dat demonstreerden rivalen Lady Gaga en Christina Aguilera tijdens de finale van het Amerikaanse The Voice. Een vriendschappelijk duet (of was het duel?), hier en daar toch gepeperd met een strijd om de hoogste decibel…

Lady Gaga staat dan wel aan de top van zowat elke hitparade, Christina Aguilera’s talent is en blijft niet te onderschatten. De ster vervoegde Gaga tijdens Do What You Want en bewees haar gouden zangstem (of eerder brulstem) nog lang niet verloren te zijn.

Flashback naar 2009: Queen of Pop Madonna brengt haar monsterhit Like a Virgin in het gezelschap van popprinsesjes Britney Spears en Christina Aguilera. Het oranje kleurtje en de superieure stem van die laatste ten spijt, was het Britney die de show stal met een knaller van een tongzoen. Een neerlaag die de diva geen tweede keer zou lijden.

2
En dus liet de Amerikaanse deze keer niets aan het toeval over. Een hoger kapsel en een hogere split dan Gaga zetten haar anciënniteit in de verf. Geen tongzoen deze keer, wel mocht groentje Gaga haar hoofd even op de borst van de oudere, wijzere, meer ervaren Aguilera ten ruste leggen…. De hiërarchie moet nu eenmaal gerespecteerd worden.

http://www.youtube.com/watch?v=yRd8D1ll7_U

 

Do what you want, Gaga, maar denk er niet aan Christina te overschaduwen!