Dit K3’tje gaat lingerie ontwerpen

Geüpdatet op 3 mei 2019 door ELLE België
Dit K3’tje gaat lingerie ontwerpen

Josjes nieuwste zet?

Toch niet!Het is Karen Damen die voor Sapph The Perfect Collection ontwierp, een capsule die de intiemste kant van de Rosse van K3 bloot geeft.

karen-damen-k3-lingerie

Nadat ze begin dit jaar de titel van Babe van het jaar in ontvangst mocht nemen op het Gala van de Gouden K's, brengt Karen Damen een eigen lingerie lijn uit, waarin ze heel wat van zichzelf prijs geeft. Zo blijkt de rosse van K3, die we nog steeds voor de geest halen in haar flashy, kleurrijke outfits, eigenlijk een grote voorliefde te hebben voor 'vuile kleuren' zoals oudroze, kaki, vuilblauw, … In deze collectie toont Karen zich van ook an haar zachtste kant. 

Eenvoud siert, wat Karen betreft. "Natuurlijk moet het er leuk, sexy en mooi uitzien, maar comfort staat bij mij absoluut op de eerste plaats." Gelukkig heeft de stoere zangeres niet al haar wilde haren verloren en herken je haar uitdagende kant in sexy details als een parelketting als BH bandje of bijzondere been- en buikjuwelen.

Maar het allerleukste aan de lijn is misschien dat ze ontworpen is om er je goed in te voelen. Zelfvertrouwen is iets wat Karen Damen zelf steeds uitstraalt. Volgens haar is dat gewoon een kwestie van de dingen waar je trots op bent te benadrukken en te verbloemen wat je liever niet wilt laten zien.

De collectie verschijnt 20 december in de winkel en bestaat uit lingeriesetjes, strandkledij en loungewear. Bekijk hier al onze favoriete stukken.

(stagiaire Isabelle Leempoels)