Kim Kardashian zet internet in rep en roer

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Kim Kardashian zet internet in rep en roer

kim kardashian shopping with kourtney  kardashian and their babies in beverly hills

Kim Kardashian hoeft echt niet veel te doen om de pers te halen. Ook vandaag zette de 33-jarige televisiester het net in rep en roer.

Kim Kardashian haalt wel vaker een foute stunt uit. Zo was er de gelekte sekstape die later de fundering van haar carrière werd, het 72 dagen durende huwelijk met Kris Humphries en de niet bij te houden vestimentaire flaters.

Maar nu zou aanstaande Mevrouw Kanye West volgens sommigen echt wel te ver zijn gegaan. Reden voor de hele internethetze? Een recente foto van Kims 6 maanden oude dochtertje North West, Nori voor de vrienden. Het lijkt immers alsof de wenkbrauwen van de baby, net als die van mama, gewaxt zouden zijn. Op eerder gepubliceerde foto's van de nu al wereldberoemde baby was het meisje immers met iets dikkere wenkbrauwen  te zien. Een woordvoerder van Kim ontkende de feiten resoluut maar de scheldtirade tegen de 'onverantwoordelijke moeder' duurt voort.

We achten Kim, met haar onophoudelijke obsessie voor haar uiterlijk, tot bijzonder veel in staat, al is het waxen van de wenkbrauwen van een baby misschien net een brug te ver.

Bovendien is er nog altijd Kanye 'Yeezus' West om de 'redelijkheid' ten huize Kardashian-West te bewaren. Of wacht, dat klopt ook niet helemaal...

Smile - Instagram Kim Kardashian
Smile - Instagram Kim Kardashian
De allereerste foto van North op de sociale media
De allereerste foto van North op de sociale media