In beeld: 50 sexy plaatjes voor de jarige Brad Pitt

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
In beeld: 50 sexy plaatjes voor de jarige Brad Pitt

brad pittGelukkige verjaardag Brad Pitt! De wereldster mag vandaag 50 kaarsjes uitblazen. Bij gebrek aan een echte kus (of 50): een halve eeuw aan sexy plaatjes:

1/

De groene jaren

Klasfoto! Wist deze kleine knaap veel dat zijn surfketting en coupe Jommeke later voor de hele wereld te kijk zouden staan.

1

2/

Thelma & Louise

Thelma, Louise en ... Brad!!! De doorbraakrol die hem in volle eighties zelfs tot op het Gentse filmfestival bracht. Dat de rol in kwestie niet veel meer dan wat spierballengerol voorstelde, maakt niet uit.

2

3/

Meet Joe Black
Reken op Brad om zelfs De Dood aantrekkelijk te maken..

3 4

4/

Interview with a Vampire

De eerste kus van Kirsten Dunst? Die heeft het voormalige kindsterretje aan Brad te danken. (En by the way: ze vond er maar niets aan!!) Beetje twisted, maar zo zijn vampiers nu eenmaal.

42

Edward Cullen wie? 41

5/
Legends of the Falls

Hello cowboy! Boerenjongen Brad gaat in deze film lopen met de verloofde van zijn broer en snijdt diens hart er in een dolle bui zelfs uit. Allemaal goed bedoeld weliswaar. Extraatje voor zijn tranen: niemand die zo hartverscheurend kan huilen.

5 6 7

6/

Seven years in Tibet

De reden waarom we Brad nooit op Hong Kong Fashion Week zullen spotten: hij mag China niet meer binnen door deze prent. De Dalaï Lama, Tibet en onze vriend als hoogblonde bergbeklimmer: wij zullen wel altijd van deze film blijven houden.

8 9 10

7/

Jennifer Aniston

Jen!! We hebben Angelina Jolie ondertussen aanvaard, maar toch zal ons hart eeuwig voor dit gouden koppel blijven bloeden…

113 2 1

8/

Fight Club

Robbertjes vechten met andere stoere jongens: geeuw. Brad die datzelfde in ontbloot bovenlijf doet: kaskraker!!


12

9/

Troy

Bloed, stijf opgepompte spieren en een whole lotta Brad: nooit gedacht dat Griekse mythologie zo interessant kon zijn. Een stunt die de weg open legde naar ander bloederige seksspektakels, Game of Thrones op kop.

13 14

"Hallo Homeros? Achilles hier.. "15

10/

Ocean's 11, 12 en 13

Vrienden voor het leven! Brad hangt liever met zijn maatjes de clown uit dan de zoveelste mooie jongen rol op zich te nemen. Drie keer op rij, driewerf hoera!

16

11/

Mr. & Mrs. Smith

Mr. & Mrs. Smith. Brad en Angelina Jolie wierpen één blik op elkaars in ondergoed gehulde lichaam en besloten nooit meer zonder elkaar te willen leven. Een regenbooggezinnetje later is het nog steeds koek en ei tussen de twee. Peace & love, team Jen, peace & love… 123 2 1

12/
Inglorious Basterds

Alle remmen los voor Quentin Tarantino. Nazi’s, honkbal en Brads snorretje ontmoeten elkaar in deze dolgedraaide prent. Eeuwige dank voor zijn “arriverderci”...17

13/

World War Z

Brad is zijn gouden manen kwijt, maar houdt nog steeds van actie. Tegenwoordig houdt hij zich meer bezig met de bestrijding van zombies dan het doen zwijmelen van de vrouwelijke wereldbevolking. Ook goed, of niet?

19