Madonna opnieuw single

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Madonna opnieuw single

in the press room for 2013 Billboard Music Awards - PRESS ROOM, MGM Grand Hotel & Casino, Las Vegas, NV May 19, 2013. Photo By: James Atoa/Everett Collection

'Single bells, single bells, single all the way'. Het ziet ernaar uit dat Madonna de kerstperiode zonder toyboy aan haar zijde zal doorbrengen. De 55-jarige zangeres en de 30 jaar jongere danser Brahim Zaibat zijn niet langer een koppel.

Zelf maakte het muziekicoon uiteraard geen woorden vuil aan de breuk. Een woordvoerder bevestigde het nieuws aan de Amerikaanse televisiezender E! dat het koppel na een relatie van drie jaar uit elkaar ging maar onthield zich verder van enige commentaar.

In de wandelgangen wordt gefluisterd dat het leeftijdsverschil, hun drukke schema's en het verschil in achtergrond aan de oorzaak van de breuk liggen. Andere bronnen beweren dan weer dan Fransman Zaibat er genoeg van had om als 'Meneer Madonna' door het leven te gaan.

Brahim was al het tweede jonkie dat Madonna aan de haak sloeg. Vlak na haar scheiding met regisseur Guy viel ze voor het 28-jarige model Jesus Luz. Het koppel ging een jaar later uit elkaar 'omdat ze niets met elkaar gemeen hadden.'

Madonna en Brahim woonden afgelopen maand nog een Kabbalah dienst bij in New York
Madonna en Brahim woonden afgelopen maand nog een Kabbalah dienst bij in New York

Benieuwd wie de volgende Mister Madonna wordt!