Swatch

Geüpdatet op 2 december 2013 door ELLE België
Swatch
Swatch

In oktober lanceerde Swatch twee nieuwe collecties. De kracht van illusies zetten je op het verkeerde been bij Trompe l’Oeil en voor de feestdagen schakelt Swatch met de schitterende Late Night Glam over op glamour in zwart, wit en goud.

OOGVERBLINDENDE GLAMOUR VOOR DE SCHITTERENDE NACHTEN

Voor de feestdagen verlichten we de nacht met fonkelende sterren en enkele sneeuwvlokken.Twee New Gents zullen het seizoen vieren met een glinsterende gouden en zwarte kleur,tegelijk schitterend en mysterieus.Een Square Original model bekleed met zwarte kant biedt een nieuwe vorm van elegantie, een stille belofte van wat een nacht voor ons in petto kan hebben, pure verleiding in een transparante armband.Dit trio is de verwezenlijking van stijl voor de feestdagen.Essentiële elegantie en glamour in zwart en goud.

Swatch

DE KUNST VAN HET MISLEIDEN MET EEN SPEELS ACCENT

"Trompe l'Oeil" laat mensen omkijken. De eerste blik zet mensen op het verkeerde been, de tweede zorgt voor een “aha” beleving en een glimlach. Swatch viert deze speelse traditie met horloges voorzien van een opdruk, die zich voordoen als het één en het andere blijken te zijn.

Drie modellen zijn voorzien van een lenticulaire wijzerplaat, waaronder STOP THINK TALK (SUOG104). Het horloge roept op tot bezinning, het advies verschijnt woord voor woord op de wijzerplaat.