Taylor Swift en prins William: top vijf showstelers

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Taylor Swift en prins William: top vijf showstelers

1Aangename verrassing voor Taylor Swift deze week. De ster en Jon Bon Jovi kregen op het podium van Winter Whites Gala, een benefietavond voor de daklozen in Groot-Brittannië, het gezelschap van niemand minder dan prins William. Met z’n drietjes zongen ze een erg gesmaakte versie van Living On A Prayer. Swift, op zich al stralend in een creatie van Reem Acra, was duidelijk in haar nopjes met deze onverwachte wending. Het is niet de eerste keer dat ze in volle show wordt verrast, al was dat niet altijd zo aangenaam…

Ontdek hier onze top vijf “gastoptredens”:

1/

Over Taylor Swift gesproken, niemand wilde in 2009 in haar schoenen staan toen Kanye West haar grote moment verknalde. De zangeres nam op de Video Music Awards de prijs voor Best Female Video in ontvangst, toen de man plots het podium bestormde, de micro uit haar handen greep en vol overgave begon te pleiten om de prijs toch maar aan Beyoncé te geven.  Diezelfde –doodbeschaamde- Beyoncé wist het incident later recht te trekken door haar eigen award aan de getraumatiseerde Taylor op te dragen. Girlpower.

En Beyoncé's kick-ass reactie:

2/

Kanye voelt zich dan wel thuis op een podium, voor verloofde Kim Kardashian geldt dat allerminst. De ster woonde in 2011 een concert van Prince bij en werd door haar grote idool het podium opgetrokken. Haar bootylicious imago ten spijt, bleek de verlegen Kardashian compleet te bevriezen waarop, een geërgerde Prince haar harteloos van de planken smeet. Goed voor heel wat plaatsvervangende schaamte én een hoop medelijden met Kim.

3/

Het omgekeerde gebeurde dan weer met Cara Delevingne. Zij verraste Rita Ora deze  zomer door haar in vol concert op het podium te vergezellen. Leuk, ware het niet dat het model meteen maar besloot de micro op te eisen en Ora’s song te verpesten met haar eigen gekweel. Waar de zangeres er in het begin nog –ongemakkelijk- mee kon lachen, groeide haar ergernis zienderogen naargelang Delevingne haar schijnwerpers bleef stelen. Schoenmaker, blijf bij je leest en topmodel, blijf bij je catwalk!

http://www.youtube.com/watch?v=BtV23ViCG4E

4/

Technisch gezien verstoort hij hier geen optreden, maar Jack Nicholsons interventie in dit Jennifer Lawrence interview is gewoon te schattig. De actrice won begin dit jaar een Oscar en mocht aan de camera’s uitleggen welk gevoel dat gaf. Het klassieke PR-praatje, totdat de legendarische acteur tussenbeide kwam –met een hilarisch potje geflirt als resultaat.

http://www.youtube.com/watch?v=Sh6VBTbqUlA