Deze luxe sportscholen komen deze zomer met kortingen

Geüpdatet op 19 juni 2019 door Isabelle
Deze luxe sportscholen komen deze zomer met kortingen

Het is weer eens wat anders dan de overbevolkte, bezwete gymzaal van je lokale fitness. Deze zomer hang je dankzij deze speciale acties heel even de ster uit in een luxe concept gym: 

(Psss...: dit zijn de allercoolste sportscholen van België!)

1/

ASPRIA 

Deze luxe sportscholen komen deze zomer met kortingen

Sport én wellness bij Aspria, waar je naast toegang tot een uitgebreide gymzaal ook van een luxueuze spa kan genieten -tussen haakjes: wij testten er recent deze fantastische massage met een kommetje (!) uit. Het lessenaanbod is eindeloos (wat dacht je van paaldansen onder water, aerial yoga of flyboarding?) en je kan er rekenen op een legertje personal coaches om je in no time in topvorm te schreeuwen drillen helpen. Wij zijn momenteel volop bezig met dat laatste en -tromgeroffel- het loont! (Lees hier onze avonturen bij de personal coach) Kortom: een workout paradijs!

Deze zomer kan je in de drie Brusselse vestigingen van Aspria mini abonnementen van 14 dagen nemen, prijs:

  • Aspria Brussels Arts-Loi = 89€
  • Aspria Brussels Royal La Rasante = 125€ voor een volwassene of 260€ per familie (2 volwassenen, 2 kinderen)
  • Aspria Brussels Louizalaan = 139€

L'USINE 

Deze luxe sportscholen komen deze zomer met kortingen 2

Het piepjonge l'Usine bestaat nog maar kort, maar is nu al een concept in Brussel. In een hip, industrieel design kan je er aansluiten op groepslessen die luisteren naar klinkende namen als Body Attack, Fat Burner, Xtreme Abdo en Sexy Sculpt. Daarnaast kan je ook je eigen ding doen in de goed uitgeruste gymzaal of -waarom niet- je heil zoeken bij een personal coach. Dit alles heeft natuurlijk een prijskaartje, eentje dat deze zomer heel even minder pijnlijk wordt: normaal gezien moet je €750 ophoesten voor één semester, vandaag betaal je voor een zomerabonnement (drie maanden dus) nog maar €290. Een buitenkans!