Stel zelf je perfecte beach look samen met de Mix & Match swimwear collectie van O’Neill

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Stel zelf je perfecte beach look samen met de Mix & Match swimwear collectie van O’Neill
O'neill

Streepjes of kleur? Een Oosterse print of knallend roze? Kan je niet kiezen tussen twee verschillende bikini’s? Geen probleem! Dankzij de Mix & Match swimwear van O’Neill stel je zelf je favoriete look samen. Mix & Match to the max!

‘Kiezen is verliezen’, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Dankzij het Mix & Match systeem van O’Neill stel je immers zelf je favoriete bikini samen. Zo combineer je een gestreept broekje probleemloos met een egaal roze topje of kies je voor een zwarte hipster bottom en een topje met paisley print. Alles kan en alles mag, zolang je look maar helemaal ‘jij’ is. 

Naast het mixen en matchen van kleuren en prints kan je trouwens ook heel wat verschillende stijlen onderling combineren. Zo vormt een stoere high neck top met een sexy solid skimpy tie een verrassende beach look. Dankzij de slimme snit en mooie pasvorm voelen de bikini’s aan als een tweede huid. 
Met keuze uit zes verschillende topjes en zes verschillende broekjes is dit de meest uitgebreide Mix & Match-collectie van O’Neill en lijken de mogelijkheden eindeloos. 

Word je na een verfrissende duik in het zwembad of de zee snel op een feestje verwacht? Vrees dan niet voor ontsierende, natte vlekken op je jurk of short. Het hoogtechnologische en innovatieve O’Neill  HYPERDRY zorgt er immers voor dat alle topjes uit broekjes en de collectie drie keer sneller drogen dan andere bikini’s.

En zo wordt ook dat dagje op het strand en etentje bij vrienden een interessante en perfecte Mix & Match!

Mix en Match je eigen bikini op www.oneill.com

O'neill