De WK-babe is terug en pakt Romelu Lukaku aan

Geüpdatet op 26 mei 2016 door Isabelle
De WK-babe is terug en pakt Romelu Lukaku aan

Wie dacht dat we dit jaar op het EK een nieuwe voetbalmascotte moesten zoeken, zat er goed naast. Axelle Despiegelaere, de enige echte WK-babe is terug en vastberaden om ook deze keer de schijnwerpers te stelen. 

Even je geheugen opfrissen: Axelle werd twee jaar geleden op slag wereldberoemd nadat fotografen haar fotogenieke snoetje in de tribunes van het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië opmerkten. Sindsdien probeert de West-Vlaamse het vooral als glamourmodel, maar deze zomer keert ze back to the roots: terug naar voetbal dus. Samen met Standard voetbalster Cécile De Gernier en ex-miss Ann Van Elsen vormt ze het "Duivelse Drietal" van Scooore -de organisatie die de sportweddenschappen van de Nationale Loterij in goede banen leidt.

De drie nemen hun missie alvast bloedserieus en werkten zich de afgelopen week in de kijker door niemand minder dan Romelu Lukaku een loer te draaien. Ze daagden de boomlange Rode Duivel uit tot een spelletje Fifa en dat verliep -tot zijn grote woede- niet zoals verwacht... Ontdek hier hoe het afloopt: