Hoe pro is de professionele make-up van Primark?

Geüpdatet op 19 juni 2019 door Laure Vandendaele
Hoe pro is de professionele make-up van Primark?

Primark lanceert PS PRO, een nieuwe make-upcollectie met hoge kwaliteitsgarantie.

Je zou het bijna vergeten maar tussen de zee van mensen, overvolle rekken en stapels kleren heeft Primark ook een bescheiden beautyafdeling met make-up en tal van accessoires. Sinds kort kreeg de bestaande PS Beauty collectie het gezelschap van de PS Pro lijn die bestaat uit producten met hogere kwaliteitsgarantie ontwikkeld volgens de laatste technieken.

De focus van deze nieuwe lijn ligt op de voorbereiding van het make-upritueel en heeft alles in huis om de basis - in dit geval de huid - perfect egaal te krijgen. Dit dankzij een gamma van drie verschillende primers, slimme kleurcorrectors (lees hier alles over color correcting) en concealers. Allemaal producten die enkele jaren enkel in de make-upkits van professionele MUA's of in het gamma van pro make-upmerken te vinden waren, maar nu ook het grote publiek lijken te bereiken. Dit ligt trouwens helemaal in de lijn met de filosofie van de budget kledingketen dat trenditems snel en aan een zeer voordelige prijs aanbiedt aan het grote publiek.

Hoewel we de kwaliteit van deze nieuwe lanceringen graag voor u getest hadden, waren er geen testexemplaren beschikbaar. Wie benieuwd is naar onze bevindingen over de nog goedkopere make-up van een supermarktketen: KLIK HIER

De prijzen van de producten uit de PS Pro collectie  variëren tussen de drie en zeven euro.