WE LOVE: Pluto on the Moon x Karin Nunez De Fleurquin

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
WE LOVE: Pluto on the Moon x Karin Nunez De Fleurquin

PLUTO On The Moon en juwelenontwerpster Karin Nuñez lanceren samen een etnisch geïnspireerde juwelencollectie. 

Ontwerpster Karin Nunez baseerde zich voor haar creaties op de huidige zomercollectie van PLUTO On The Moon. Dat het Belgische label de mosterd graag bij andere culturen haalt, blijkt uit hef

Beide labels delen die voorliefde voor etnische invloeden en daar wordt ook in dit project geen uitzondering op gemaakt: je krijgt metalen medaillons voorgeschoteld, gegraveerd met tekens uit het Oud-Germaanse runenschrift. Zo herken je onder andere de symbolen van de zon en de maan -de zon verwijst naar de collectie van Karin Nuñez, terwijl de maan voor PLUTO On The Moon staat.

De portretten, gemaakt door de Malinese fotografen Seydou Keita en Malick Sibidé vormden de basis voor de SS16 collectie. De ontwerpen hebben naast deze etnische-culturele insteek ook een vintage uitstraling.

Ontdek de collectie zelf op de officiële voorstelling op 21 en 22 mei bij lunchcafé Clouds in my Coffee in Gent. Naast de juwelen zal ook de SS16 collectie van PLUTO On The Moon hier te bezichtigen en te koop zijn. Hieronder vind je alvast een voorproefje.