Hunkemöller opent Flagshipstore in Gent

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Hunkemöller opent Flagshipstore in Gent

Goed nieuws voor alle lingerie addicts! Dit weekend opende lingeriespeciaalzaak Hunkemöller haar tweede Belgische flagshipstore, deze keer in Gent. 

Nood aan een nieuw setje sexy lingerie of op zoek naar een bikini voor de zomer? De nieuwe 440m2 grote boetiek van Hunkemöller biedt vast wel wat je zoekt. Heb je niet meteen in gedachten wat je wil? Geen probleem. De winkel is opgedeeld in diverse zones zoals de brabar, parfumbar, verschillende hoekjes voor de diverse lijnen en een interactief aanraakscherm en videowanden waar je inspiratie kan opdoen.

hunkemoller 3

Ook vernieuwend zijn de tien paskamers die elk zijn ingericht in een sfeer van de Hunkemöller Favorite Fits (de diverse behapasvormen) en sublijnen: HKMX (sportkledij), Noir (luxueuze lingerie- en badmode), Private (luxelijn) en Always Sexy. Onze favoriet? De Experience paskamer, waar je zelf de muziek en verlichting mag kiezen!

lingerie hunkemoller

Daarnaast staat een team van vakkundige Hunkemöller medewerkers altijd klaar om jou te helpen in jouw zoektocht naar het perfecte lingeriesetje.

Zeker een bezoekje waard dus!

hunkemoller 4

Lees ook: Welke BH past bij jouw vorm van borsten.

Lees ook: 20 dingen die je nog niet wist over je lingerie.

(Stagiaire Laura Vermeire)