Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 20 november 2013 door Isabelle
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsAdam Brody en Leighton Meester zijn verloofd! Minder blij nieuws bij Ann Demeulemeester: zij stapt op bij haar eigen label.

Ann Demeulemeester houdt ermee op. De ontwerpster zond vanmiddag zelf een persbericht uit waarin ze het nieuws bekend maakte. "Er is een nieuwe tijd aangebroken voor zowel het merk Ann Demeulemeester als mezelf. Het label heeft nu een eigen identiteit en is sterk genoeg om zonder mij te blijven groeien," klinkt het. Hoewel zij zich dus terugtrekt, blijft het huis dat haar naam draagt nog steeds bestaan.
Cupido heeft weer toegeslagen, en hoe! Hollywood gonst momenteel van de geruchten over Leighton Meester en Adam Brody. Die laatste heeft volgens een resem celeb magazines zijn 28-jarige vriendin ten huwelijk gevraagd, en dat na amper tien maanden daten. Blair Waldorf in een trouwjurk: we zagen het al tot tweemaal toe op het kleine scherm. Maar Leighton zelf die naar het altaar stapt? Dàt is een première.

Op 29 november vindt in de Brusselse Academie van L’Oréal België Hairdressers against Aids plaats, een kappersmarathon voor het goede doel. Van twaalf uur ’s middags tot middernacht zullen zo’n zestig kappers zoveel mogelijk mensen onder handen nemen. De opbrengst van de actie gaat naar Sida’SOS, een organisatie die zich inzet in de strijd tegen de ziekte. Voor slechts 25€ krijg ook jij een filantropische kappersbeurt, inschrijven kan met een mailtje naar anneleen.LIBRECHT@loreal.com.

Sinds ze zich in de hogere stijlregionen bevindt, maakt Kim Kardashian kennis met Belgisch design. De ster woonde deze week een tentoonstelling van Mario Testino bij in een sexy, semi doorzichtige outfit. Ze combineerde een vloerlange rok met een geperforeerde bodysuit van onze eigen Veronique Leroy. Krijgen we de ster straks ook in Raf Simons, Jean Paul Lespagnard of Essentiel te zien?