ELLE-hoofdredactrice geeft ongevraagd stijladvies

Gepubliceerd op 12 november 2013 door Laure Vandendaele
ELLE-hoofdredactrice geeft ongevraagd stijladvies

cecilenarinx

Cécile Narinx, hoofdredactrice van ELLE Nederland, heeft een mening en is deinst er niet voor terug die te delen. In het nieuwe boek ‘Smaak: Ongevraagd stijladvies aan bekende mensen’ spreekt Narinx zich op vrolijke en scherpe wijze uit over de kledingstijl van bekende Nederlanders.

De boekenbeurs sloot nog maar net de deuren of daar is alweer een nieuw boek dat perfect op het stapeltje ‘ontspannende lectuur’ had kunnen liggen. ‘Smaak: Ongevraagd stijladvies aan bekende mensen’ bundelt de populaire rubriek uit de weekendbijlage van de Volkskrant waarin Cécile Narinx en stijlgoeroe Arno Kantelberg de look van bekende Nederlanders aan een kritische inspectie onderwerpen.
Welke BN’ers hebben dringend nood aan een make-over en – godbetert – maak jij je schuldig aan diezelfde fashion faux pas? Geen erg, dan heb ook jij baat bij die portie ongevraagd (maar uiteraard goedbedoeld) stijladvies. Naast een overzicht van blunderende BN’ers bevat dit boek namelijk ook 150 stijladviezen. Voor wie het nog niet zou weten geven we alvast deze mee: glimmende vleeskleurige panty’s de schrik zijn van de vrouwengarderobe. Gesnopen?

Welke BV zou jij wel eens in een nieuw en stijlvol kleedje willen zien?