Mansur Gavriel lanceert schoenenlijn

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Mansur Gavriel lanceert schoenenlijn

Het quasi onvindbare (en daarom extra begeerlijke) handtassenmerk Mansur Gavriel brengt een schoenenlijn op de markt. U bent bij deze gewaarschuwd want de kans is groot dat u ook deze in uw kast zal willen.

Mansur Gavriel. Het bekt niet even makkelijk als Prada en even vertrouwd als Chanel klinkt het ook al niet in de oren. En toch. Wie regelmatig deelneemt aan de immer aflatende zoektocht naar de perfecte it-bag, behoeft vast geen introductie aan het New Yorkse label. Amper vier jaar na haar ontstaan, groeiden hun Bucket Bags uit tot een van de meest gezochte handtassen, zowel in de winkel als online. Een online speurtocht levert vaak weinig meer dan teleurstelling op. (klik hier voor het bewijs. #soldout)

Vanwaar hun aantrekkingskracht op de gemiddelde fashionista? Ze zijn stijlvol, verkrijgbaar in verschillende formaten, talloze kleuren en passen bij zo goed als elke outfit. Bovendien zijn ze gemaakt uit leder van een onberispelijke kwaliteit, kortom geen reden om niet te vallen voor  de eenvoudige charme van no nonsense accessoires tassen. Enkel jammer dat ze nergens te verkrijgen zijn, waardoor we ze enkel nog meer willen. Vraag, aanbod, u kent het wel.

mansursac

 

Om ons nog meer in verleiding te brengen, lanceren Rachel Mansur en Floriana Gavriel, oprichtsters van het merk, nu ook een collectie schoenen! 'De komst van de schoenen voelde als een natuurlijke evolutie.', klinkt het bij de dames. Het mag dan ook geen verrassing heten dat het ook voor ons heel erg natuurlijk aanvoelt om een paar van de schoenen in onze kleerkast te willen. De parallel met de handtassen is immers groot: eenvoudig ( er zijn vier soorten muiltjes), makkelijk te dragen (hakken met verschillende hoogtes), gemaakt in mooie materialen (suède en plantaardig gelooid leder),...

 

Vanaf 400 euro, 2 weken beschikbaar via www.net-a-porter.com