Twilight horror: Renesmee’s originele gezicht

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Twilight horror: Renesmee’s originele gezicht

chuckesmeeHalloween mag dan wel voorbij zijn, wij ontdekten vanmorgen iets gruwelijks. Maak kennis met Chuckesmee, het originele kind van Edward Cullen en Bella Swan.

Twilight zal nooit de geschiedenis ingaan als een topper wat special effects betreft. Witgeverfde vampiers en weerwolven met een hoog knuffelgehalte: we hebben al realistischere monsters gezien. Tot we Chuckesmee onder ogen krijgen, de mechanische pop die oorspronkelijk baby Renesmee zou vertolken. Een pop die zelfs de crew koude rillingen bezorgde en dus maar uit de film werd geschrapt.

“Het was een gigantisch misbaksel, misschien wel het grootste in de filmgeschiedenis,” aldus regisseur Bill Condon, die de valse baby prompt tot Chuckesmee herdoopte omwille van haar gelijkenis met de bekende griezelpop Chucky. Nochtans was de bedoeling een “buitenaards mooi kindje met rijpe gelaatstrekken”, zoals ze in de boekenreeks wordt beschreven, te maken. Ook actrice Nikki Reed vindt het zichtbaar maar niets om het kleine gedrocht te knuffelen. Ontdek hier haar ongemakkelijke pogingen:

Dan vinden we het alternatief toch beter:

Renesmee

Ah Twilight… altijd goed voor een portie slappe lach.