Koop hetzelfde servies als Kate Middleton

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Koop hetzelfde servies als Kate Middleton

Kate serviesKate Middleton is weer eens gaan shoppen en dat zorgt uiteraard voor de nodige opwinding. De hertogin koos naar goede gewoonte voor een budgetketen, heerlijk nieuws voor de talrijke copyKates die de wereld rijk is.

Niet alleen kocht ze iets goedkoops bij Zara Home, ook koos ze ervoor zonder make-up de deur uit te gaan. Goed voor een hoop interviews met winkelbediendes over hoe ze er nu precies uitziet, zo van heel dichtbij én zonder Les Beiges van Chanel om ons gewone stervelingen van haar poriën af te schermen. Het resultaat, tromgeroffel, is een jonge vrouw met een slaperig gezichtje. Wereldnieuws!

KateVerder: de aankopen. Volgens het bijzonder praatgrage winkelpersoneel ging de royal voor een reeks vintage borden met exotische vogels. Een kleine zoekactie op de webshop van het label brengt ons bij een papegaaienservies, hier te koop voor 36,99€ per stuk -en tot onze grote verbazing nog niet uitverkocht. Eet baby George op dit moment zijn papje uit zo'n bord? Wordt zijn eerste woordje 'parrot'? Krijgt hij straks ook een echte papegaai? Of miniatuurvleugels zodat hij ook zelf echt kan vliegen? Vangt zijn nanny hem met een netje??? Onze fantasie slaat op hol,  zo gaat dat nu eenmaal als Kate en de Royal Baby betrokken zijn...

1