Dit moet je weten over Vlaanderens nieuwe Astrid Bryans

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Dit moet je weten over Vlaanderens nieuwe Astrid Bryans

Pink Ambition

Vergeet de pussy wagon en De Lau, in 2016 wordt Vlaanderen overrompeld door vijf nieuwe realitybabes, voorzien van een in roze wol verpakte Porsche, een roedel chihuahua's en een paard dat Ocean heet. Dat alles met een Kempisch-Brugs-Brabants-Limburgs-semi-Hollands accent. Klinkt nu al amazing... 

Vanaf februari volg je op VIJF de glitter & glam avonturen van Yentl, An-Katrien, Freya, Jill en Axelle voor en achter de schermen van Vlaanderens mode-industrie en de glamoureuze bloggerwereld. Benieuwd naar de dames? Wij vroegen hen de roze kleren van het lijf:

1/

JILL DE GREEF

6

It-girl en model.

Wat mogen we van jou verwachten in de reeks? Van mij kun je eigenlijk veel fun verwachten een veel gevoel voor fashion ! Fashion en glamour maken deel uit van mijn leven en dat mag dan ook in het programma voorkomen ..

Wat zijn je favoriete winkeladressen in België? Pinko, Louis Vuitton, Zara, River Island, Sienna, Supertrash

Wat is het meest decadente dat je ooit deed? Met een helikopter van Cannes naar St Tropez vliegen en landen op het strand…

Wat is jouw signature style? Mijn stijl is heel uiteenlopend en hangt af van mijn stemming. Soms girly, soms girly chic, maar soms ook very rock.

Wat is je geheime talent? Klein talent! Ik kan een klein beetje zingen, maar ben geen toptalent.

5

Wie krijgen we naast jou nog te zien in de reeks?  Mijn beste vriendinnen, collega's, mama en wie weet nog anderen -dat wordt een verrassing! Niet te vergeten: mijn hondje Juicy!

Heb je een relatie? Ik ben momenteel single, maar ben wel aan het daten

Wat zijn je hobby’s? Zingen, eten en shoppen

Wat vind je het mooiste aan jezelf? Mijn ogen

Wat is het meest extravagante dat je ooit droeg? Handschoentjes met studs Van Karl Lagerfeld

Hoe klinkt je accent…? Vlaams! Ik woon hier al 22 jaar maar ben oorspronkelijk Nederlandse en kan dan ook goed switchen met familie uit Nederland.

Jouw motto? Always be happy , no matter what!

2/

FREYA POPPE

9

Zakenvrouw en ontwerpster Tutu Chic. 

Wat mogen we van jouw verwachten in de reeks? Mensen zullen een inkijk krijgen in mijn “La Vie En Rose” wereldje, alsook in de harde zakenwereld. Ik ben zelfstandige en zit dus niet echt stil. Mijn kledingmerk Tutu Chic is mijn passie, daarnaast run ik ook nog drie beddenzaken. Die twee werelden zorgen voor een mooi contrast.

Wat zijn jouw favoriete winkeladressen in België? Qua kledij draag ik steeds Tutu Chic en in enkele boutiques. Daarnaast shop ik graag luxe accessoires, onder andere bij Jimmy Choo in Antwerpen en Valentino bij Smets Store in Brussel.

Wat is veruit het meest decadente dat je ooit deed? Mijn Porsche aankopen én hem daarna in een roze gebreide print laten wrappen, gebaseerd op een jas uit mijn eigen collectie.

10

Wat is jouw signature style? Je zal me zelden zien in een outfit waar geen roze in voor komt. Dit is gewoon mijn kleur. In de week draag ik liefste een jeans met een leuk jasje op. Voor feestjes kleed ik me graag op en vind ik het fijn een rok of jurkje te dragen.

Wie krijgen we naast jou nog te zien in de serie? In de serie zal je kennis kunnen maken met mijn ouders, vriend Jonas en mijn beste vriendinnen. O ja, niet te vergeten, de kijker zal ook Fragile (mijn chihuahua) en Ocean (mijn paard) te zien krijgen.

Heb je een relatie? Ja

Wat zijn je hobby's? Paardrijden, shoppen met mijn mama, reizen en sporten.

Wat was je meest extravagante outfit ooit? Ongetwijfeld de handgemaakte Tutu Chic cardigan in felle kleuren, ik droeg het voor de show van Chanel in Parijs tijdens fashion week!

Wat is jouw accent? Ik ben van het Waasland afkomstig

Wat is jouw levensmotto? Work hard, have fun, no drama!

3/

AXELLE "AXEELA" AERTS

4

Zangeres (nam ooit deel aan Junior Eurosong!) en personal trainer onder de veelzeggende naam The Lifting Lioness. 

Wat mogen we van jou verwachten in de reeks? De echte Axeela te zien krijgen. Een blik in mijn leven als bikini atleet en de waarheid achter hoe hard je moet knokken om er te geraken als zangeres.

Wat zijn jouw favoriete shopadresjes in België? Ik haat shoppen! Eigenlijk ken ik niets van mode, ik doe aan waarin ik me comfortabel voel, meestal zijn dat strakke broeken en kleedjes, crop tops, high heels and sneakers.

Wat is jouw signature style? Classy Sporty

Heb je een geheim talent? Gedichten schrijven.

Wie krijgen we naast jou nog te zien in de serie? Mijn ouders, grootouders, mijn hondje Atreyu en mijn beste vriendinnen.

Heb je een relatie? Neen

Wat zijn je hobby's? Trainen en zingen, 24/7!

3

Wat vind je het mooiste aan jezelf? Mijn benen.

Wat was je meest extravagante outfit ooit? Ik draag nogal veel korte jurkjes of gewaagde croptops: if you got it flaunt it.

Wat is je accent? Half Kempisch half Limburgs.

Wat is jouw filosofie? Fitness gerelateerd : Your body is a work of art, you can sculp it anyway you like. Over mezelf : Je chante et j'écris pour étancher la soif de mon esprit.

4/

AN-KATRIEN CASSELMAN

7

Blogster en designer Teacups & Dresses, leerkracht derde leerjaar. 

Wat mogen we van jou verwachten in de reeks? Jullie krijgen een kijkje in mijn leven als blogster van Teacups & Dresses en ontwerpster van een eigen kledinglijn (#teacupsanddresses). Toffe events, een dagje bloggen, aan mijn nieuwe collectie werken, een avondje gezellig thuis met mijn man,… dat hoort er allemaal bij!

Wat zijn jouw favoriete shops in België? Dat hangt er echt van af in welke stad ik kom en natuurlijk ook wat ik nodig heb. Voor kleren: Smets Store in Brussel (echt een winkel om van weg te dromen!). The Kooples en Maison Scotch zijn echt mijn favoriete merken, die kan ik in Antwerpen vinden (alsook in Brussel, Knokke,…). In Antwerpen is Clouds of Fashion één van mijn favoriete winkels: super girly! Voor make-up ga ik graag naar Mac Cosmetics en Yves Rocher. Mijn zonnebrillen ga ik altijd halen bij Optiek de Wilde in De Haan. Ik heb net als iedereen in elke stad wel een favorietje…

Wat is veruit het meest decadente wat je ooit deed?

Vorige zomer trouwen aan het Italiaanse Comomeer, een onvergetelijk feest dat 4 dagen duurde!

Wat is jouw signature style? Het is mijn ding om verschillende stijlen met elkaar te mixen. Ik ga bijvoorbeeld girly een rock toets geven, of een jurkje edgy maken.

8

Heb je een geheim talent? Ik ben een pro in het onthouden van namen en gezichten.

Wie krijgen we naast jou nog te zien in de serie? Mijn man en hondje (koning Arthur) zullen af en toe op het scherm passeren. Natuurlijk krijgen jullie ook mijn familie en dichte vrienden te zien.

Heb je een relatie? Ik ben getrouwd sinds vorige zomer. Ik woon samen met mijn man, we zijn ondertussen zes jaar samen.

Welke hobby's beoefen je? Mijn blog is nog altijd mijn hobby. Daar ben ik bijna fulltime mee bezig, naast mijn job (als leerkracht in de lagere school) dan. Daarnaast speel ik ook piano en probeer ik toch drie keer per week naar de fitness te gaan.

Wat vind je het mooiste aan jezelf? Mijn karakter, vooral mijn zachtheid en geduld.

Wat was je meest extravagante outfit ooit? Mijn 2-piece bruidsjurk: crop top met stenen in verschillende kleuren en een maxi skirt in flashy roze!

Met welk accent spreek je? Ik heb een Brugs accent, ook al woon ik al meer dan vier jaar in Antwerpen, het gaat er maar niet uit… en dat hoeft ook niet!

Wat is jouw levensmotto? No guts, no glory!

5/

YENTL KEUPPENS

2

Blogster JustYentl en mode-insider. 

Wat mogen we van jou verwachten in de reeks?

Ik vind het belangrijk dat ik in de reeks zal overkomen zoals ik écht ben. Ik sta elke ochtend om zes uur op en begin van thuis uit te werken: zonder make-up én in mijn onesie of trainingpak. Ik werk als freelancer voor elf bedrijven, maar daarnaast ben ik nog vast in dienst voor Tanja Dexters’ modelijn en het Belgische SVNTY.
Naast mijn job ben ik ondertussen al vier jaar aan het bloggen. De opstart van mijn eigen blog Justyentl.com kan je meteen ook volgen via de serie, alsook de leukste events die ik mag meemaken in het wereldje. Ik ben zo’n gelukzak en daar ben ik iedereen zo dankbaar voor!

Wat zijn jouw favoriete shopadresjes in België? Natuurlijk shop ik graag de kleren van Dexters. Ik volg samen met Tanja het hele proces op, waardoor het dubbel zo leuk is om de kledij te dragen. Bobo Tremelo is m’n favoriete en meest bezochte adresje omdat de collectie om de twee weken verandert. Daarnaast vind ik Freddy Pant Room, Deleye, Avance, La Pomme de Loveley en Verso echte toppers.

Wat is veruit het meest decadente wat je ooit deed? Ik mocht vorig jaar naar het Abama Resort in Tenerife, waar ik met een privéhelikopter werd gedropt. Het resort was zo groot dat we elk een persoonlijke driver hadden om ons naar de receptie, restaurants (in het resort zelf) of naar de wellness te voeren. Te gek voor woorden!

1

Wat is jouw signature style? Ik draag eigenlijk gewoon waar ik zin in heb en combineer graag klassieke stukken met de nodige glitter. M’n oog laat ik telkens opnieuw vallen op XL-blazers, nepbontjes en leren jasjes.

Heb je een geheim talent?

Wie krijgen we naast jou nog te zien in de serie? Mijn ouders, mijn beste vrienden, mijn collega’s maar eveneens de andere Belgische bloggers die stuk voor stuk succesvol bezig zijn. Mijn vaste fotograaf, de PR bureaus en mijn kapper zullen ongetwijfeld de revue passeren. Ik ga al jaren bij De Corbie en de mensen daar zijn ondertussen vrienden geworden.

Heb je een relatie? Neen

Wat zijn je hobby’s? Ik werk voltijds, dus ik zie bloggen als mijn hobby. Daarnaast ben ik opnieuw beginnen fitnessen. En euh, is Netflix kijken ook een hobby?

Wat vind je het mooiste aan jezelf? Mijn ogen!

Wat was je meest extravagante outfit ooit? Een lange rok met een heel aquarium als opdruk uit de collectie van Tanja.

Met welk accent spreek je? Een tikkeltje Limburgs en een tikkeltje Brabants.

Wat is jouw levensmotto? Just believe in yourself!