De sterrenbabies om naar uit te kijken in 2016

Geüpdatet op 25 januari 2019 door Elise
De sterrenbabies om naar uit te kijken in 2016

2016 belooft een vruchtbaar jaar te worden! 

In 2015 stalen Saint West, Silas Timberlake en prinses Charlotte de show. Nu is het geduldig afwachten naar de eerste celebritybaby van 2016. Wanneer mogen we de eerste spruit van Chrissy Teigen en John Legend verwelkomen? Hoe zal zangeres Anouk haar zesde (!) kindje noemen?

1/

Tyra Banks en Erik Asla

tyra-banks-eric--z

Tyra Banks is moeder geworden. Het voormalig supermodel onthulde gisteren via Instagram een zoontje te hebben gekregen via een draagmoeder.

"York Banks Asla, welkom in de wereld", schreef Tyra gisteravond bij de foto van een babymutsje. De 42-jarige Tyra en de Zweedse fotograaf Erik Asla zijn ruim twee jaar samen. Het koppel maakte geen geheim van hun moeilijke zwangerschapsprocedure. De America's Next Top Model-host sprak steeds openhartig over haar IVF-behandelingen.  "Het mooiste cadeau waar we zo hard voor hebben gewerkt en gebeden is eindelijk hier", aldus Tyra. Proficiat!

tyra
Tyra Banks Instagram

 

2/

Emily Blunt en John Krasinski

151387160

Actrice Emily Blunt is opnieuw zwanger, dat bevestigde haar woordvoerder aan Us Weekly. Proficiat! In 2010 trouwde het beeldige Hollywoodkoppel en in februari 2014 werden ze fiere ouders van dochtertje Hazel.

3/

Anna Hathaway met een bol buikje © Instagram
© Instagram

Anne Hathaway en Adam Schuler

Anne Hathaway en haar man, Adam Schulder, verwachten hun eerste kindje. In 2012 gaven zij elkaar het ‘ja-woord’. De actrice poseerde met een bol buikje op Instagram en lanceerde hiermee een Instagramtrend. Lees meer.

4/

Liv Tyler in verwachting van haar derde spruit © Instagram
Liv Tyler in verwachting van haar derde spruit © Instagram

Liv Tyler en Dave Gardner

De 37-jarige actrice, die al een 9-jarig zoontje heeft met haar ex-man Royston Langdon, verwacht haar tweede kind met haar nieuwe vriend Dave Gardner. Het koppel laat er duidelijk geen gras over groeien, ze werden pas voor het eerst in juli 2015 samen gezien.

5/

Hunger Games ster Sam Claflin wordt dit jaar voor de eerste keer papa in 2016
Hunger Games ster Sam Clafin wordt dit jaar voor de eerste keer papa in 2016

Sam Claflin en Laura Haddock

Voor Claflin was de Britse premiere van The Hunger Games in november vorig jaar toch wel heel bijzonder. Het koppel kondigde op dat event aan in blijde verwachting te zijn. Ze zijn inmiddels twee jaar getrouwd en kijken er naar eigen zeggen erg hard naar uit om ouders te worden.

6/

Een dochtertje op komst bij John Legend en Chrissy Teigen © Instagram
Een dochtertje op komst bij John Legend en Chrissy Teigen © Instagram

John Legend en Chrissy Teigen

John Legend en vrouw Chrissy Teigen maakten in oktober bekend een kindje te verwachten. Dat zij en haar man, zanger John Legend, met vruchtbaarheidsproblemen te kampen hadden, stak het koppel niet onder stoelen of banken. Hun geduld wordt in 2016 beloond. Chrissy schrijft - steeds met een streepje humor - onder haar Instagramfoto: "Thank you for all your love and well wishes. I look forward to all the belly touching! Xx"

Benieuwd of John een liedje zal opdragen aan de baby? Lees het hier.

7/

Nederlandse zangeres Anouk wordt voor de zesde keer moeder © Instagram
Nederlandse zangeres Anouk wordt voor de zesde keer moeder © Instagram

Anouk Teeuwe en Dominique

De Nederlandse zangeres Anouk en haar vriend Dominique verwachten in 2016 een kindje. Dit is het zesde kindje van Anouk. Ze is duidelijk Nobody's wife: de zes kids zijn van drie verschillende mannen.

8/

Zo kondigde topmodel Bar Rafaeli haar zwangerschap aan © Instagram
Zo kondigde topmodel Bar Rafaeli haar zwangerschap aan © Instagram

Bar Rafaeli en Adi Ezra

Bar Refaeli is in verwachting van haar eerste kindje. Het Israëlische topmodel deelde via Instagram een foto van een positieve zwangerschapstest. De baby is het eerste kindje voor de 30-jarige ster, die in september trouwde met de tien jaar oudere zakenman Adi Ezra. Bar liet eerder al weten een "grote joodse kroost" te willen met Ezra.

9/

Britse acteur Eddie Redmayne en Hannah Bagshawe worden in 2016 voor de eerste keer ouders
Britse acteur Eddie Redmayne en Hannah Bagshawe worden in 2016 voor de eerste keer ouders

Eddie Redmayne en Hannah Bagshawe

Eddie Redmayne wordt vader. Enkele dagen geleden, op de rode loper van de Golden Globes in Los Angeles bevestigde de acteur tegenover de Amerikaanse zender E! dat zijn vrouw Hannah Bagshawe zwanger is. "Dat is waar!", bekende de 34-jarige acteur, die genomineerd is voor de award voor Beste acteur in een dramafilm, voor zijn rol in Danish Girl. Hannah zou voor juni zijn uitgerekend. Het koppel trouwde eind 2014 in het Engelse Somerset.

10/

onedirection

Louis Tomlinson en Briana Jungwirth

Louis Tomlinson is de eerste One Directioner die zichzelf papa mag noemen in 2016. In juli vorig jaar werd bekend gemaakt dat de styliste Briana Jungwirth een babytje verwacht. De zwangerschap zou aanvankelijk wel een verrassing zijn geweest, het koppel is namelijk niet meer samen. Toch zou de zanger Briana hebben beloofd er altijd voor haar te zijn. "Hij wil een betrokken vader zijn", zegt een intimi van Louis. De zanger keek intussen zelfs al uit naar een huis in Los Angeles om dicht in de buurt van Briana te zijn.

Lees ook: Louis Tomlinson stelt baby voor.

11/

Acteur Jamie Dornan en vrouw Amelia in blijde verwachting van een tweede kindje
Acteur Jamie Dornan en vrouw Amelia in blijde verwachting van een tweede kindje

Jamie Dornan en Amelia Warner

Jamie Dornan, aka Christian Grey, wordt voor een tweede keer vader. De Fifty Shades of Grey-acteur trouwde in 2013 met Amelia. Eind 2013 werden ze trotse ouders van een dochter, Dulcie.

12/

annvanelsen
© Instagram

Ann Van Elsen en Filip De Snoeck

Ann Van Elsen is vier maanden zwanger van haar tweede kindje. Dat kondigde de presentatrice zelf aan op sociale media. Haar dochtertje June en Lewis, het zoontje van haar verloofde Filip De Snoeck, krijgen er een (half-)broertje of zusje bij. "Verdorie... Hoe kondig je nu zoiets aan?" schrijft Ann op haar Instagram. "June en Lewis gaan volgend jaar nog een broertje of zusje krijgen. En we zijn daar natuurlijk blij om! #4monthspregnant".

 

13/

pregnant

Kelly Clarkson en Brandon Blackstock

De 33-jarige Kelly Clarkson is in verwachting. De zangeres - winnaar van American Idol in 2002 en meervoudig Grammy-winnares - onthulde tijdens een concert in Los Angeles dat zij en haar man Brandon Blackstock een tweede kindje verwachten. "Dit is eigenlijk niet de manier waarop ik dit nieuws bekend wilde maken", sprak Kelly haar publiek emotioneel toe. “De hormonen gieren door mijn lijf. En dit is zeker niet hoe ik dit wilde aankondigen. Alles gaat goed, ik heb nog niet overgegeven, dus dat is een pluspuntje".”

14/

dawsonskreek

James en Kimberly Van Der Beek

De Dawson's Creek acteur en vrouw Kimberly verwachten een vierde spruit. "I Feel ridiculously blessed” aldus de fiere vader. Het koppel trouwde in 2010 en hebben drie kindjes: Olivia, 5, Annabel, 21 maand, en zoon Joshua, 3.

15/

heatherrelizabeth
© Instagram
16/

17/

18/

19/