Dit moet je weten over Fuller House

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Christin Ho
Dit moet je weten over Fuller House

[caption id="attachment_110583" align="aligncenter" width="600"]fullerhouse Foto: Netflix[/caption]

Op 26 februari is het zover: Full House komt terug op de buis! Een brok jeugdsentiment voor de tieners die elke dag voor hun scherm gekluisterd zaten in de jaren '80 en '90. Wat kun je verwachten? Welke personages keren niet terug? Hoe zit het met Comet, de hond des huizes? 5 x weetjes over het nieuwe Fuller House.

1/

Fuller House is vanaf 26 februari te zien op Netflix. In 13 afleveringen wordt het leven van de Tanners & co na 21 jaar opnieuw getoond. DJ en Kimmy zijn single moeders die samenwonen met Stephanie. Naast Michelle Tanner zullen ook de tweelingzonen van Jesse en Becky niet meer deel uitmaken van de serie.

2/

fuller house
Instagram @olsenelizabeth

Nadat Ashley en Mary-Kate Olsen weigerden om mee te doen aan een heropleving van de serie, hoopte producer Jeff Franklin dat hun zusje Elizabeth Olsen de rol van Michelle Tanner zou willen vertolken. Hij kreeg een njet te horen. How rude!

3/

De eerste aflevering draait om D.J. Fuller die rouwt om het verlies van haar echtgenoot. Zus Stephanie en beste vriendin Kimmy Gibbler trekken bij D.J. in om haar te helpen alles op een rijtje te zetten.

4/

Ook D.J.'s ex-vriendje Steve zal te zien zijn in Fuller House!

5/

fuller house4
Instagram @carlyraejepsen

Voor de titelsong van Fuller House werd Carly Rae Jepsen gestrikt.